Vidéki Ingatlanok

Vidéki otthon kereső

Eladó
Kiadó
Lakás
Ház
Tanya
Gazdasági
Telek
Földterület
Iroda
Üzleti
Nyaraló
Egyéb

millió
Ft

millió
Ft
#17501104

Eladó Családi ház, Bácsalmás

48 000 000 Ft

Alapterület: 300 m2
Telekméret: 1 200 m2
Szobák: 4 Szoba
Építési mód: Tégla
Állapot: Újszerű
Kilátás: Utcára
Bútorozottság: Bútorozott
Komfort: Dupla komfort
Internet: Szélessávú (>10Mbps)
Fűtés: Cirkó
Akadálymentesítés: Nem akadálymentesített

Bácsalmáson, újszerű állapotú, tetőtér-beépítéses lakás + üzlet (külön helyrajzi számon nyilvántartva, és külön mérőórákkal ellátva), prémium minőségben kivitelezve, csak együtt megvásárolható; az irányár tartalmazza a lakás és az üzlet minden ingóságát (teljes berendezés, bútorzat, gépészet), - igény esetén a jelenlegi bérlő tovább üzemeltetné a boltot, ezáltal fix havi bevételi forrást biztosítva az ingatlan tulajdonosának.
 

A ház statikailag masszív alappal rendelkezik, tégla falazatú, hőszigetelt, Bramac-tetőcseréppel fedve. Az építés, és épületgerinc kialakítás során kizárólag prémium minőségű anyaghasználat történt.
 

Az épület földszintje 150 m2-es, jelenleg üzletként hasznosítva (alaprajzon feltüntetett helyiségekkel); előtte praktikus, térkövezett parkolóval. A lakás az üzlettől szeparálva, külön udvari bejárattal, lépcsőházból megközelíthető.
 

A tetőtérben kialakított újszerű lakás szintúgy 150 m2-es, amely áll amerikai konyha-nappali, 3 db hálószoba, kádas,- és zuhanykabinos fürdőszoba, külön WC, és mosókonyha helyiségekből. Az otthon klimatizált, riasztóval,- és térkamerával védett. A fűtésre és használati meleg víz előállításra (gáz) cirkó-rendszer, lapradiátorok, és padlófűtés felel. A képeken látható minden bútor,- és gép + beépített bútorok (konyhabútor stb.) az ingatlan tartozékai.
 

Az épület alatt 40 m2-es szuterén található. Az udvarban dupla garázs (elektromos kapu) + 40 m2-es féltetős gk-beálló, és irodahelyiség (tároló) került kialakításra. A garázsok mellett közvetlen 50 m2-es fedett terasz található a hangulatos baráti és családi összejövetelekhez.
 

Az 1200 m2-es porta végében egy 75 m2-es újszerű melléképület került megépítésre (víz,- és villany közművel), mely igény szerint hasznosítható.
 

Az épületegyüttes tehermentes; az irányár tartalma a 150 m2-es lakás + 150 m2-es üzlet összes ingósága; beleértve a bolt pár éve újonnan vásárolt, több millió forint összértékű gépészetét (hűtők, fagyasztók, polcrendszer stb.)

Az ingatlanba értékegyeztetéssel beszámítanak bajai vagy budapesti lakást, illetve személy,- és tehergépjárművet.

Petrovics Zoltán
Kiemelt értékesítő
+36 30 429-6026
petrovics.zoltan@citycartel.hu
Üzenetküldés
© 1997 - 2019     A hirdetőportál üzemeltetését az Ingatlan Forrás ügyviteli rendszer végzi.