Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

A vidék színe java
Eladó Családi ház, Balatonfüred, Fülöp József utca
#676602585
265 millió Ft
Alapterület 160 m2,  650 m2-es telken
Szobák száma 5 szoba + 1 félszoba
Építési mód Tégla
Állapot Felújított
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Kilátás: Panorámás
  • Fűtés: Gázkazán
  • Szintek száma: 2
  • Komfort: Dupla komfort

Részletes leírás

BALATONFÜRED EGYIK LEGSZEBB RÉSZÉN ÖRÖKPANORÁMÁS HÁZ ELADÓ

ÖRÖKPANORÁMÁS HÁZ BALATONFÜRED EGYIK LEGSZEBB RÉSZÉN ELADÓ

A ház Balatonfüreden ,a Péter-hegyen található,ahonnan gyönyörű panoráma tárul elénk.Már a kapun belépve megpillanthatjuk a Balatont és a Tihanyi-félszigetet.A kert legnagyobb része és a ház mindkét szintje panorámás.

Ennek az ingatlannak a legnagyobb előnye az,hogy a panoráma VALÓBAN ÖRÖK,ugyanis elhelyezkedésénél fogva nem lehet elé építeni.További előnye a háznak,hogy közepes méretének köszönhetően meghitt otthont adhat mind pároknak,mind gyermekes családoknak.
Az ingatlan sok lehetőséget rejt magában,aminek a kihasználása csak a tulajdonos ízlésétől függ.A kert alkalmas gyümölcsfák ültetésére is,de egy medence is jól mutatna a ház keleti oldalán,ahonnét pazar panoráma nyílik a Balatonra és a Tihanyi-félszigetre.
A 20 négyzetméteres teraszon elköltheti vacsoráját a barátai körében egy nagy asztalt körülülve is,de egy jakuzziban lubickolva is-nem megfeledkezve közben a csodás kilátásról…
Az otthon melegét gázfűtés és 3 hangulatos cserépkályha szolgáltatja.
A házhoz tartozik két garázs automata kapuval.
A kétszintes ház egy 650 nm-es telken helyezkedik el.Közel 30 éve az otthonunk és 5 éve egy nagy felújításon esett át,ami a tetőcserétől kezdve a ház külső szigetelésén át,új fürdőig és konyháig még sok mindent magába foglal…
A ház alsó szintjén,a nappaliból nyílik egy 20nm-es fedett terasz.Az emeleten egy ugyanilyen méretű,nyitott terasz van,ahonnét elbűvölő kilátás nyílik a Balatonra.

Igény esetén,nagyon kevés átalakítással,a ház két szintje két külön lakrésszé alakítható.
Néhány perces sétával elérhető bolt,cukrászda,posta,buszmegálló,de 20 perc alatt a Tagore sétányig is eljutunk gyalog.
Bármi kérdés még felmerül Önben,esetleg több képet szeretne a ház valamelyik részéről látni,keressen bátran,állok szíves rendelkezésére!

Kapcsolat

Hüll Andrea

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter