Vidéki Ingatlanok

Vidéki otthon kereső

Eladó
Kiadó
Lakás
Ház
Tanya
Gazdasági
Telek
Földterület
Iroda
Üzleti
Nyaraló
Egyéb

millió
Ft

millió
Ft
#107002119

Eladó Családi ház, Dunaharaszti

26 990 000 Ft

Alapterület: 89 m2
Telekméret: 280 m2
Szobák: 2 + 1 Szoba
Építési mód: Vegyes
Állapot: Átlagos
Kilátás: Udvari
Bútorozottság: Részben bútorozott
Szintek száma: 1
Komfort: Összkomfort
Fűtés: Cirkó
Akadálymentesítés: Részben akadálymentesített

KURIÓZUM DUNAHARASZTI SZÍVÉBEN az ÓVÁROS sétáló utcájában egy 320 m2-es telken fekvő 89,15 m2-es nappali + egy egész és egy félszobából, két fürdőszobából álló NAGYPOLGÁRI családi ház. Belmagassága 3,6 méteres, mely igény esetén galériázható. Az ingatlan kiváló közlekedéssel 5 perc sétányira a Dunaharaszti hév megállótól és Volán busz megállójától található. A ház fűtését jelenleg a lakás két pontján elhelyezett cserépkályháról üzemeltethető, ezért a lakás fenntartása és rezsi költség igen alacsony, Továbbá található egy nemrégiben kiépített gáz cirkó is mely a fűtésen kívül még meleg víz ellátásról is gondoskodik. A tetőtér igény esetén beépíthető a tető megemelése nélkül, maga a tetőszerkezet kiváló állapotban van, a gerendák és a lécezések ép állapotban vannak. A telken FÚRT KÚT, épített kerti szerszámos és kutya kennel is megtalálható. 
FELÚJÍTÁSOK: 2008-ban a villanyvezetékek komplett cserére kerültek,2014-ben pedig a külső nyílászárók szigetelése és új festése is megtörtént. 

Egyet ne feledjünk, és ezt fontosnak tartom megosztani Önökkel kedves ingatlant keresők, hiszen ennek az épültnek valódi történelme van, maga az épület 1890-ben épült, annak idején Casinoként működött, tehát a felső tízezernek nyújtott rendszeres kikapcsolódást, mi sem bizonyítja eme tényt, mint a ház alatt található 30 m2-es boros pince, mely a mai napig száraz, alapja és falazata sóskúti kőből, boltíve pedig mészkőtéglából készült. Kora senkit ne riasszon el, hiszen maga az épület komoly ALAPPAL rendelkezik, vert falai (Fogalma: A vert fal úgy készül, hogy két zsalu közé döngölik (verik) be a földet. A földnek elképesztően jó a szigetelése, így egy vert falú házban nyáron hűvös télen pedig meleg van. Ezen kívül jó klímája is van, mivel a föld légáteresztő. Egy vert fal minimum 60 cm vastag) az épület falai nem vizesednek és túléltek két háborút és az 56-os földrengést. A ház állapota kívülről szinte makulátlan, kívül-belül repedés mentes, belülről közepes állapotú. 

Az ingatlan azonnal költözhető, némi ráfordítással nem csak egy elegáns otthont varázsolhat,hanem az élő történelem egy kis darabját is magáénak tudhatja haraszti egyik legkedveltebb utcájában.

Temesvári László

+36 70 603-3391
temesvari.laszlo@ingatlancorner.hu
Üzenetküldés
© 1997 - 2019     A hirdetőportál üzemeltetését az Ingatlan Forrás ügyviteli rendszer végzi.