Vidéki Ingatlanok

Vidéki otthon kereső

Eladó
Kiadó
Lakás
Ház
Tanya
Gazdasági
Telek
Földterület
Iroda
Üzleti
Nyaraló
Egyéb

millió
Ft

millió
Ft
#157000915

Eladó Családi ház, Érd

57 000 000 Ft

Alapterület: 170 m2
Telekméret: 860 m2
Szobák: 4 + 1 Szoba
Építési mód: Tégla
Állapot: Kiváló
Komfort: Dupla komfort
Fűtés: Gázkazán

Érd Tisztviselőtelepen nívós, duplakomfortos családi ház

Érd klasszikusan polgári részén, Tisztviselőtelepen került eladósorba egy különleges családi ház. Izgalmas harmóniába állt össze egy kis Provence, csipetnyi Toscana, lehelletnyi nosztalgia, biztos ízléssel rendezve a finom részleteket egységes egésszé.

A 860 nm telek ápolt, gondozott, a teraszról kiindulva körbejárható a ház, sok-sok dísznövény, sütögető sarok, fedett beálló. Az alsó szinten (50 nm) garázs, pici műhely, tárolók, kazánház (a gáz-, és vegyestüzelésű kazánoknak). A földszint jelenleg két lakásra bontva használatos, de akár vissza is alakítható. Az egyik egy tágas egyszobás lakrész, a másik 2 hálószobás - mindkettő külön konyhával, fürdővel. Az emeketen impozáns, szinteltolásos amerikai konyhás nappali, rengeteg egyedi megoldással (itt akár még egy háló kialakítható), háló, fürdő, és egy lakóterasz, mely intim, hangulatos, az étkezőből elérhető. A lakótér összesen netto 170 nm

Fenntartási költségei kedvezőek, s bár csendes, polgári utca, mégis minden fontos (tömegközlekedés, üzletek, stb) percek alatt elérhető.

Ritkán sikerül a praktikumot (akár 3 lakásként használható, jó elosztás, tágas terek) az esztétikummal iylen remekül ötvözni. Igazi családi fészek, barátságos, élhető OTTHON.

Fővárosi Ingatlaniroda
www.otthonom.net
iroda@otthonom.net
Molnár Zsolt

+36 30 188-7507
molnar.zsolt@otthonom.net
Üzenetküldés
© 1997 - 2018     A hirdetőportál üzemeltetését az Ingatlan Forrás ügyviteli rendszer végzi.