Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

A vidék színe java
Eladó Családi ház, Esztergom-Kertváros, Kertváros, Kert utca
#712300062
94.9 millió Ft
Alapterület 150 m2,  382 m2-es telken
Szobák száma 5 szoba
Építési mód Tégla
Állapot Felújított
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • CSOK igényelhető
  • Jó közlekedéssel
  • Kertkapcsolatos
  • Fűtés: Cirkó
  • Szintek száma: 2
  • Komfort: Dupla komfort
  • Energetika: DD

Részletes leírás

Öt szobás családi ház eladó Dorog határában

Megvételre kínálok Dorog és Esztergom határán épült három szintes családi házat.

Az ingatlan a város egyik kedvelt részén, egy csendes, nyugodt mellékutcában található, közigazgatásilag Esztergomhoz tartozik.

A 382 nm-es telken 1996-ban épült téglaházat 2022-ben felújították, melynek keretein belül a belső nyílászárókat kicserélték, H tarifát vezettek be, hűtő-fűtő klímát telepítettek a felső szintre és teljes körűen korszerűsítették a fűtést. Az otthon melegéről gázkazán gondoskodik. A meleg vizet fűtési időszakban a gázkazán által előmelegített 200 literes indirekt tartályból, nyári időszakban pedig az éjszakai áramról működő villanybojlerből nyerik, ezáltal jelentős mértékű rezsit spórolva. A ház vízhálózata víztisztító rendszerrel felszerelt.

A 100 nm alaperületű épület teljes egésze alatt szuterén húzódik, melyben helyet kapott egy vendégfogadó tér, egy nagy méretű speiz, egy kazánház és egy műhely.

A lakórészt a szuterénből és az udvaron keresztül is megközelíthetjük. Az alsó szinten egy gyerekszoba, egy hatalmas nappali, egy fürdőszoba, külön wc, egy étkező és egy konyha került kialakításra. Utóbbi helyiségből a hátsó teraszra lépünk. 

A szobákat laminált padlóval, a többi helyiséget járólappal burkolták, a nyílászárók műanyagok, többségük redőnnyel felszerelt.

A tetőteret is beépítették, az étkezőből induló stabil fa lépcső egy nappali térbe vezet, ahonnan két külön nyíló szoba, egy gardrób és egy fürdőszoba nyílik. A szobákat kívül egy méretes erkély köti össze. A tetőtér jellegéből adódóan nagy a hasznos terület, rengeteg beépített tároló résszel kiegészítve.

A felső szint burkolását és festését az új tulajdonos saját igényei szerint végezheti el.

Az épület kívülről 10 cm hungarocell-, a tető fújható purhab szigetelést kapott. A gáz átlagosan havi 15.000, a villany 20000 ft. Igény esetén a felső szint egy különálló lakásként is használható, saját mérőórákkal felszerelhető, így a rezsi kvóta megkétszerezhető.

A tető héjalása betoncserép.

Az ingatlanon található garázs az épület szerves részét képezi.

Az udvar szépen gondozott, részben füvesített.

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, a közelben óvoda, iskola, üzletek, posta, buszmegálló, vonatállomás található, minden, amire a hétköznapi életben szükség lehet.

Ajánlom nagycsaládosoknak, két generációnak, vagy akár befektetőknek bérbeadás céljából. A ingatlan társasház, irodaház vagy munkásszálló kialakítására is kiváló adottségokkal rendelkezik.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, vagy bővebb információra van szüksége, hívjon a megadott számon telefonon vagy WhatsAppon.

Irodánk teljeskörű bankfüggetlen hitelügyintézéssel, jogi háttérrel áll ügyfelei rendelkezésére. Fundamenta ügyintézésben is segítünk. 

Az ingatlanra CSOK+ igényelhető.

Kapcsolat

Dinnyés Nóra Zsuzsanna

Irodavezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter