Vidéki Ingatlanok

Vidéki otthon kereső

Eladó
Kiadó
Lakás
Ház
Tanya
Gazdasági
Telek
Földterület
Iroda
Üzleti
Nyaraló
Egyéb

millió
Ft

millió
Ft
#673300001

Eladó Családi ház, Foktő

8 500 000 Ft

Alapterület: 160 m2
Telekméret: 1 610 m2
Szobák: 5 Szoba
Építési mód: Vegyes
Állapot: Felújítandó

Az ingatlan egy Duna parti csendes kistelepülés főutcáján, Kalocsától 5 km-re, Pakstól az új híd megépülésével 10 km-re található.  A  tágas, 1610m2-es telken egy nagyobb családi ház  és egy kisebb különálló lakrész  található, mely így az ingatlant  alkalmassá teszi két generáció együtt élésére, vagy vállalkozás nyitására is. A kisebb épületben két szoba és egy fürdő található, ahol egy fodrász, műkörmös, masszőr stb. ki tudja alakítani vállalkozását, de ha az utcáról bejárat kerülne rá, úgy bármilyen kereskedelmi tevékenység kényelmesen folytatható lenne benne, anélkül, hogy a  nagy házban lakók életét zavarná. Üzleti szempontból fontos megemlíteni, hogy a híd építése miatt a környéken megnövekvő albérleti igény kielégítésére is alkalmas lehet.

 A nagyobb házban 3 szoba, nappali, konyha, étkező, és kamra található, melynek alapterülete összesen 120 m2. Az épületben vegyes tüzelésű központi fűtés rendszer van kialakítva. Kisebb felújítás és modern belső kialakításával egy nagyobb család számára is kényelmes otthon varázsolható belőle.

A tágas, árnyas udvar kiválóan alkalmas arra, hogy a család kisebb és nagyobb tagjai is jól érezzék magukat benne, a kert pedig lehetőséget nyújt arra, hogy a család asztalára egészséges, saját termesztésű zöldségek és gyümölcsök kerüljenek.

Az ingatlan megfelel a Falusi CSOK támogatás elvárásainak is!

Ingatlan és Hitel Centrum

hitelcentrumkalocsa@gmail.com
Nemcsényi Mihály

+36 30 331-1326
hitelcentrumkalocsa@gmail.com
Üzenetküldés
© 1997 - 2020     A hirdetőportál üzemeltetését az Ingatlan Forrás ügyviteli rendszer végzi.