Vidéki Ingatlanok

Vidéki otthon kereső

Eladó
Kiadó
Lakás
Ház
Tanya
Gazdasági
Telek
Földterület
Iroda
Üzleti
Nyaraló
Egyéb

millió
Ft

millió
Ft
#196400233

Eladó Családi ház, Győr

45 000 000 Ft

Alapterület: 240 m2
Telekméret: 800 m2
Szobák: 6 + 2 Szoba
Építési mód: Tégla
Állapot:
Fűtés: Gázkazán

Vállalkozásra vagy generációk összeköltözésére alkalmas ház eladó

Vállalkozásra vagy generációk összeköltözésére alkalmas ház eladó!

Győrszentiván csendes utcájában 240 nm-es 6+2 félszobás, összkomfortos családi ház melléképületekkel 799 nm-es telken eladó.

Az ingatlan 1984-ben épült, háromszintes, melyben földszint, félemelet, tetőtér, pince található. Az egyes szintek külön bejáraton közelíthetők meg, így akár több generáció együttélésére is alkalmas.

A földszint két részre tagolódik és külön bejáraton közelíthető meg, de akár a két lakrész egybe is nyitható. Az első traktusban belépő, 2 szoba, konyha, fürdőszoba, WC, közlekedő található. A második lakrészben tágas, világos nappali, étkező, konyha, WC kapott helyet. Nappaliból és az étkezőből is elérhető a terasz. A félemeleten 2 szoba, fürdőszoba, mosókonyha, gardrób került kialakításra. A tetőtérben 2 szoba, fürdőszoba, WC, konyha található. Továbbá a nappaliból elérhető 24,44 nm-es épített felhajtón megközelíthető pince is.

A fűtésről gázkazán gondoskodik, hőleadók radiátorok. Téli időszakban az étkezőben található cserépkályha is biztosítja a meleget.

Az udvaron fák, növények valamint felújításra szoruló melléképületek is találhatók, ahol 141 nm-es és 34,66 nm-es műhely valamint 19,57 nm-es tároló, zuhanyzó, WC kapott helyet.

Az ingatlan számos lehetőséget rejt magában. Vállalkozásra vagy több generáció összeköltözésére kiválóan alkalmas. Frekventált elhelyezkedésének köszönhetően az Ipari Park, az autópálya pár perc alatt elérhető.

Hétköznap és hétvégén is várom hívását!

Díjmentes, bankfüggetlen hitel és CSOK ügyintézéssel várjuk.

Neizer Éva
Ingatlanértékesítő
+36 70 886-6003
neizer.eva@trendiingatlan.hu
Üzenetküldés
© 1997 - 2021     A hirdetőportál üzemeltetését az Ingatlan Forrás ügyviteli rendszer végzi.