Vidéki Ingatlanok

Vidéki otthon kereső

Eladó
Kiadó
Lakás
Ház
Tanya
Gazdasági
Telek
Földterület
Iroda
Üzleti
Nyaraló
Egyéb

millió
Ft

millió
Ft
#136000163

Eladó Családi ház, Isaszeg

56 000 000 Ft

Alapterület: 117 m2
Telekméret: 546 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Komfort: Összkomfort
Fűtés: Cirkó

ÚJSZERŰ HÁZ TÁGAS TEREKKEL

KIZÁRÓLAG IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN

Újszerű állapotú, jó elrendezésű, igényes családi házat kínálok Isaszegen, a Gödöllői-dombvidék tavakkal tűzdelt vidékén, a Pilis Parkerdő szomszédságában.

A 117 nm alapterületű ingatlan 546 nm-es telken található. 2003-ban téglából épült. Nyílászárói egyedi, hőszigetelt, fa szerkezetek. A tetőt időtálló Bramac cserép borítja. A fűtés- és meleg víz ellátásról gázcirkó gondoskodik.
Az ingatlan 91 nm-es lakórészből, 17 nm-es nyári konyhából és 20 nm-es fedett teraszból áll.

A tágas, világos épület központi részén helyezkedik el a teraszkapcsolatos nappali, innen közelíthető meg a két szoba, fürdőszoba, közlekedő valamint a konyha. A barátságos nappalit igényes járólap díszíti. A központi fűtés mellett egy extra kémény is kialakításra került, ami kandalló kiépíthetőségét teszi lehetővé. A közlekedőn keresztül juthatunk ki a hátsó kertbe. Innen közelíthető meg a lakórészhez hozzáépített, gázfűtéssel, villannyal, vízzel ellátott nyári konyha és kamra. Akár mosókonyhaként is használható.

A telken belül négy autónak is jut hely parkolni. A fa szerkezetű garázs jelenleg tárolóként funkcionál.

A beépíthető tetőtér (közművek kiállásai kiépítettek) miatt kiváló otthona lehet nagyobb családnak is!

Elhelyezkedés, közlekedés: A vasútállomás illetve a Bp-re közlekedő busz megközelíthető gyalogosan kb. 20 perc alatt vagy a helyi busszal, mely 5 perc sétával elérhető. Óvoda, iskola, bevásárlási lehetőség: kb. 15 perc gyalogosan.
Vonat:  Budapest-Keleti Pályaudvar Isaszegről 35 perc alatt érhető el. A járatok fél óránként közlekednek. 
Autóbusz: A Volánbusz járatával Budapest, Őrs vezér téri megálló kb. 40 perc alatt érhető el. Gödöllőre a rendszeresen közlekedő autóbuszjárattal kb. 20 perc alatt juthatunk el.
Autó: Az M0-s körgyűrűre 10 percnyi autózással, az M3-as autópályára 15-20 perc, az M5 5-ös autópályára 30 perc alatt hajthatunk fel. Budapest belvárosát kb. 40 perc alatt érhetjük el, Gödöllő központjába pedig 15 perc alatt juthatunk át autóval.
Helyi buszjárat a vasúti közlekedéshez igazított menetrend szerint közlekedik. 
__________________________________

Irodánk partnere ingyenes, bankfüggetlen CSOK/hitel tanácsadással és teljes körű hitel ügyintézéssel áll ügyfeleink rendelkezésére.

Rugalmasak vagyunk a megtekintés szervezésében, hétvégén is megtekinthető, hívjon bizalommal! 

_________________________________

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai; így különösen neve és telefonszáma, a hirdetést feladó, Színes Házak Ingatlaniroda általi biztonságos és körültekintő kezeléséhez, nyilvántartásához.

Szines Házak Ingatlaniroda
www.szineshazak.hu
info@szineshazak.hu
Sinka Adrienn
Irodavezető
+36 30 501-3143
adrienn.sinka216@gmail.com
Üzenetküldés
© 1997 - 2021     A hirdetőportál üzemeltetését az Ingatlan Forrás ügyviteli rendszer végzi.