Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

A vidék színe java
Eladó Családi ház, Kaposvár, Rómahegy
#6706879
38 millió Ft
Alapterület 111 m2,  1 249 m2-es telken
Szobák száma 3 szoba
Építési mód Tégla
Állapot
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Azonnal költözhető
  • Kilátás: Vegyes
  • Fűtés: Vegyes tüzelés
  • Bútorozottság: Bútorozott
  • Komfort: Összkomfort

Részletes leírás

Remek lehetőség a Rómahegy alján található, 111,3 m2-es teljeskörüen felújított, 3 szobás családi ház, amely 1249 m2-es parkosított kerttel rendelkezik garázzsal és műhellyel, új tulajdonosra várva

Kaposvár legcsodálatosabb részén található Gyönyörű Családi Ház eladó !

Kaposvár egyik legkívánatosabb környékén, a bájos Rómahegy alján található ez a lenyűgöző családi ház, mely egy 1249 négyzetméteres telek területén helyezkedik el. Az ingatlan kiváló elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy Ön és családja egy olyan helyen éljen, ahol a természet közelségét élvezhetik, miközben a város minden kényelmét könnyedén elérhetik.

Az ingatlan összesen 111,3 négyzetméteres, amelyben 3 tágas szoba, 1 fürdőszoba, konyha, wc, spájz, előtér, közlekedő és gardrób, valamint egy nyári konyha is található. A lakótér fűtését vegyes tüzelésű kazán biztosítja, hogy Ön és családja teljes kényelemben élvezhessék az otthon melegét.

A házhoz tartozik egy nagyméretű garázs, valamint egy kényelmes műhely és fatároló is. A kazánház és a pince további tárolási lehetőséget biztosítanak. A kert fűvesített, gondozott, a térkövezett területe pedig tökéletes helyszín családi összejövetelek vagy baráti grillezések számára.

Az ingatlan teljes körű felújításon esett át 2005-ben, beleértve a tetőt, a villanyvezetékeket, a kéményt és az összes belső burkolatot. A fürdőszoba modern zuhanykabinnal lett ellátva, a nyílászárók pedig redőnyökkel és szúnyoghálókkal rendelkeznek.

Az ingatlan azonnal költözhető állapotban van, és a képeken látható bútorokkal együtt kerül értékesítésre. Tehermentes és azonnal birtokba vehető.

Extrák:

Kézi mozgatású szekcionált garázskapu

Ipai áram a garázsba és a műhelybe

Teljes körű felújítás 2005-ben

Új Bramac tető és villanyvezeték

Fa és műanyag nyílászárók redőnyökkel és szúnyoghálókkal

Gondozott kert térkövezett részekkel

Az új tulajdonosoknak 20 m3 konyhakész akác tűzifa is a rendelkezésükre áll

Azonnal költözhető, tehermentes

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget!

I.ÁR.: 38 M Ft

https://genius99.hu/Elado_csaladi_haz_Kaposvar/6706879/

Vegye fel a kapcsolatot Oláh Miklóssal a következő telefonszámon: 06 30 256 2334. Ne habozzon, mert ez az otthon hamarosan új tulajdonosra talál !!!!

Kapcsolat

Oláh Miklós

Ügyvezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter