Vidéki Ingatlanok

Vidéki otthon kereső

Eladó
Kiadó
Lakás
Ház
Tanya
Gazdasági
Telek
Földterület
Iroda
Üzleti
Nyaraló
Egyéb

millió
Ft

millió
Ft
#304224

Eladó Családi ház, Miskolc

49 000 000 Ft

Alapterület: 280 m2
Telekméret: 988 m2
Szobák: 4 + 2 Szoba
Állapot: Felújított
Kilátás: Kertre néző
Komfort: Dupla komfort
Fűtés: Cirkó

Szépen felújított családi ház eladó!

Miskolcon, az Újgyőri főtér közelében eladó egy nappali+ 3 egész és két fél szobás, felújított családi ház. A ház első része 1930-ban épült téglából, a hozzáépítés és a tetőtér egy részének a beépítése 1995-ös, szintén téglából. A tetőtér további része akár további beépítést is lehetővé tesz.
A ház hőszigetelt, a nyílászárók is, mind műszakilag, mind esztétikailag felújított vagy újszerű állapotú. Fűtése radiátoros, kombi cirkó gázkazán szolgáltatja a meleget és a melegvizet. A vezetékes vizen kívül tiszta vizű fúrt kút és házi vízmű is szolgáltathatja a vizet.

A házban riasztó van kiépítve, a földszinten található cserépkandalló bármely háznak csodás dísze lehetne. Tágas, berendezett és gépesített konyhája is a vételár része.A ház alatt található egy egy autó beállására alkalmas garázs (elektromos garázsajtóval) és egy pincetároló is. A kert szépen rendezett, ideális méretű, csendes, elszeparált udvar, a nagy teraszok akár nagyobb baráti társaságok vagy családok részére is elegendő teret kínálnak.

Igazi álomotthon lehet nagyobb családok, vagy akár összeköltöző generációk részére, nagyon jó, hangulatos lakókörnyezetben. A képek magukért beszélnek!

Irodánkban díjmentes és banksemleges hitel- és CSOK-ügyintézéssel várjuk kedves ügyfeleinket.
Eladó ingatlana van? Ez esetben is keressen bizalommal!

GDN Ingatlaniroda Hálózat
www.gdningatlan.hu
Major Melinda

+36-30-225-7168
m.major@gdn-ingatlan.hu
Üzenetküldés
© 1997 - 2020     A hirdetőportál üzemeltetését az Ingatlan Forrás ügyviteli rendszer végzi.