Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

A vidék színe java
Eladó Családi ház, Nagybaracska
#17501441
7.9 millió Ft
Alapterület 82 m2,  543 m2-es telken
Szobák száma 3 szoba
Építési mód Vegyes
Állapot Átlagos
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Azonnal költözhető
  • Kizárólagos megbízás
  • Kilátás: Utcára
  • Fűtés: Kandalló
  • Bútorozottság: Bútorozott
  • Internet: Szélessávú (>10Mbps)
  • Akadálymentesítés: Nem akadálymentesített

Részletes leírás

Nagybaracskán, csendes, aszfaltozott utcában, 82 m2-es, 3 szoba + konyha-étkező kialakítású, vegyes falazatú, azonnal költözhető családi ház, 543 m2-es telekkel, cca. 50 m2 vegyes állagú, tagolt, gazdasági melléképülettel - teljes bútorzattal, ingóságokkal együtt megvásárolható.
 

Az épület jelenleg villany,- és víz-közművekkel rendelkezik, azonban gázcsonk is megtalálható a telken. A családi ház fűtéséről szilárd tüzelésű sparhert és kandalló gondoskodik, a melegvíz-ellátásért Hajdu Aquastic villanybojler felel. A homlokzati nyílászárók hőszigetelt, műanyag profilra cserélve, redőnnyel és szúnyoghálóval. A belső helyiségek korábban tisztasági festést, mázolást kaptak. A beépített-gépesített konyhabútor az ingatlan tartozéka: tűzhellyel, mosogatógéppel, páraelszívóval és mikrohullámú sütővel.
 

A parkolás az udvaron és a ház előtt lehetséges, a telken garázs kialakítható. Az ingatlan kiváló helyen: a Bárkacsárda, a Ferenc-tápcsatorna, és a sportpálya szomszédságában található. Az ingatlan per,- igény,- és tehermentes.
 

Amennyiben német nyelven szeretné velünk felvenni a kapcsolatot, úgy e-mailen keresztül szívesen fogadjuk megkeresését. A megtekintéssel kapcsolatban, kérem, keressen elérhetőségeim egyikén. A családi ház megvételében ingyenes hiteltanácsadással, illetve kedvező hitelkalkulációval tudunk szolgálni. A Facebook közösségi oldalon is megtalálhatóak vagyunk: @CityCartelBaja

Kapcsolat

Petrovics Zoltán

Irodavezető, Kiemelt értékesítő

+36 30 429-6026
petrovics.zoltan@citycartel.hu
City Cartel, Baja
baja.citycartel.hu
Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter