Vidéki Ingatlanok

Vidéki otthon kereső

Eladó
Kiadó
Lakás
Ház
Tanya
Gazdasági
Telek
Földterület
Iroda
Üzleti
Nyaraló
Egyéb

millió
Ft

millió
Ft
#681500014

Eladó Családi ház, Sajóörös

45 600 000 Ft

Alapterület: 100 m2
Telekméret: 940 m2
Szobák: 3 Szoba
Építési mód: Tégla
Állapot: Kiváló
Kilátás: Udvari
Bútorozottság: Részben bútorozott
Komfort: Összkomfort
Fűtés: Gázkazán
Akadálymentesítés: Nem akadálymentesített

Kiváló állapotú családi ház Sajóörösön eladó

Eladó Sajóörös egyik rendezett utcájában egy kiváló állapotú,igazi családi otthonnak alkalmas 3 szobás,amerikai konyhás,teljesen alápincézett családi ház. A 940 m2-es telken úgy alakították ki a 100 m2-es ingatlant,hogy világos,jól élhető otthont kapjanak. A pincében kapott helyett ,a mosókonyha, egy két állásos garázs,elektromos kapuval,egy nagyméretű tárolóhelyiség. A pince nagy belmagasságú,járólappal burkolt. Szintén itt kapott helyet a gázkazán,valamint egy faelgázosító kazán,és egy 1,3 m3-es puffertartály. A lakószint körbeölel egy polikarbonáttal fedett teraszt,ami tavasztól őszig kitűnő hely családi összejövetelekre,grillpartikra,mivel egy nagyméretű kőgrill is található rajta. A terasz mérete 35 m2. A házba belépve jobb oldalon található a nagyméretű nappali,valamint a konyha. A téli estéket a kandalló melege teheti meghitté. Bal oldalon található a három szoba,és a vizesblokk. A fürdőszobában sarokkád,és zuhanykabin is található. A WC külön helyiségben található.

6 éve esett gépészeti felújításon,réz fűtéscsövekkel,megújult elekrtomos hálózattal. Az ablakok hőszigetelt műanyag nyílászárók,a falazat Habisol falazóelem,a tető héjazata Bramac cserép.

A kert parkosított,rendezett. A teresz kőgrillje mellett egy épített kemence,filagória,fatároló kapott itt helyet. És hogy a gyerekre is gondoljunk,egy mini játszóteret is találhatunk. Igény esetén a berendezések,és a bútorzat nagy része is a házban maradhat.

Az ingatlan tehermentes,gyorsan birtokba vehető. Tiszaújváros 5 km-re található.

A település átlagon felül rendezett,maga a közvetlen környezet is csendes,hangulatos.

CSOK-ra alkalmas ingatlan.

Kardos Gyöngyi
Irodavezető
+36 70 427-1115
info@kardosconsulting.hu
Üzenetküldés
© 1997 - 2021     A hirdetőportál üzemeltetését az Ingatlan Forrás ügyviteli rendszer végzi.