Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

A vidék színe java
Eladó Családi ház, Szajol, Ófalu
#697200286
90 millió Ft
Alapterület 100 m2,  800 m2-es telken
Szobák száma nincs megadva
Építési mód Tégla
Állapot Felújított
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Áron alul
  • Sürgős
  • Kilátás: Panorámás
  • Fűtés: Klímás hűtés-fűtés
  • Komfort: Összkomfort
  • Akadálymentesítés: Nem akadálymentesített

Részletes leírás

Szajolban a holt-Tisza partján eladó luxus körülményeket biztosító 3+fél szobás családi házas ingatlan. Elhelyezkedése rendkívüli, festői szépségű környezetben, a település szélén, lakóövezetben, de még minden közüzemi infrastruktúrával ellátva. Jelenleg vendéglátásra van hasznosítva. Az eladási szándék kb. 2024.április végéig áll fenn, mert addig az idei éves vendéglátós szezonra az előfoglalásokat nem engedik be.

Az ingatlan kívül – belül teljes körű felújításon esett át, mely érintette a vizes, az elektromos, fűtési rendszereket, nyílászárókat, burkolatokat… stb. Az épületben található 4 különböző méretű szoba (1 ágyas, 2 ágyas, 4 ágyas családi…) kettő fürdőszoba, teljesen felszerelt konyha, étkező. Tartozik hozzá egy 40nm-es terasz, melyen egy Wellis jakuzzi kapott helyet. Az udvar parkosított, 4-5 gépkocsi számára zárt parkoló biztosított. Az udvaron egy 3x8m-es medence található napozóterasszal. Az udvarban helyet kapott még egy 6 személyes finn szauna. Folyamatban lévő fejlesztési projekt egy napelemes rendszer telepítése, mely teljes függetlenséget jelent az áram és fűtésrendszerek terén.

A vízparton saját stéget találunk, a holt-Tisza alkalmas fürdőzésre, kiváló horgászvíz, csodálatos környezet kajak-kenu túrákra.

Az ingatlan kiváló befektetési lehetőség is, üzleti paraméterei: Évekre visszamenőleg a főszezonban teljes kihasználtsággal üzemelt, visszatérő ügyfélkörrel rendelkezik. A főszezonban 12MFt/év bevételre képes, ha a mellékszezonban is üzemel, akkor 20-25MFt/év bevételre képes. További lehetőség még a szomszédos telek irányába fejleszthető. A befektetése max. 5- 7 alatt megtérül, mialatt a jellenlegi terndet követve az ingatlan értéke 1,5-2 szeresre emelkedik. További információért keressen bizalommal.

Kapcsolat

Szántai Ildikó

Irodavezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter