Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

A vidék színe java
Eladó Családi ház, Szarvas, Alkotmány
#185301136
33.7 millió Ft
Alapterület 122 m2,  1 115 m2-es telken
Szobák száma 3 szoba
Építési mód Vegyes
Állapot
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Azonnal költözhető
  • CSOK igényelhető
  • Jó közlekedéssel
  • Kertkapcsolatos
  • Sürgős
  • Fűtés: Cirkó
  • Bútorozottság: Részben bútorozott
  • Komfort: Összkomfort

Részletes leírás

Szarvason családi ház eladó!

Eladásra kínálok Szarvason egy felújított családi házat! Az ingatlan széles, aszfaltozott utcában, jó környéken található. 

Hatalmas 1115m2-es füvesített, fásított, rendezett telken helyezkedik el. Az ingatlan pár évvel ezelőtt teljesen új tetőszerkezetettel, cserép fedéssel, esőcsatornával új életre kelt!  Körben hőszigetelt üvegezéssel ellátott ajtó,-ablak került beépítésre. Mindegyik redőnnyel, és szúnyoghálóval felszerelt. A konyha, és a fürdőszoba beépítése, villanyvezeték, és teljes ivó,-szennyvízhálózat cseréjével került kialakításra. A beépített konyha-gépekkel a vételár részét képezi. Hidegburkolattal ellátott minden helység (62m2), ami a felújítást érintette. Itt a hőleadó radiátorok is modernek, újak. A 2 utcára néző szoba felújítása a következő tulajdonosra vár. 

A hátsó bejáratnál lévő előszobából balra helyezkedik el a vegyes,-és gázkazán. Kívülről juthatunk be a padlásfeljáróhoz, és a külső kamrához. 

Az ingatlan lakórész hasznos alapterülete : 122m2.  Belmagassága átlagosan 2,6m. Az alapingatlan 50-es vályog, a hozzáépített folyosó-előszoba falazata tégla.

A főépületet a gazdasági épülettel pala fedéssel kötötték össze. A többcélú funkció között ebben az épületben, középen egy garázs, jobbról-balról tároló helységek kaptak helyet.  

A családi ház összkomfortos, ipari árammal (3x20A) ellátott. Fűtése gáz, és vegyestüzelésű kazánnal megoldott, radiátoros hőleadókkal. 

Az udvarban egy 16méteres ásott kút segít az öntözésben. A nagykapu előtt-mögött kb 25m2-es beton beálló segít a közlekedésben. 

Az ingatlan per,-teher,-igény mentes! Azonnal birtokba vehető! 

Szarvas város dél-Alföldön, a Hármas-Körös bal parti ármentesített területén,a Kákafoki holtágnál helyezkedik el.  Szarvas a történelmi Magyarország közepe, amit a Szarvasi Arborétumtól néhány száz méterre található malom-emlékmű jelez. Az M44-es útról közvetlen lehajtóról kiváló úti cél! Békés megyében található, Kecskemét-Gyula között. 

Kapcsolat

Turna Éva

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter