Vidéki Ingatlanok

Vidéki otthon kereső

Eladó
Kiadó
Lakás
Ház
Tanya
Gazdasági
Telek
Földterület
Iroda
Üzleti
Nyaraló
Egyéb

millió
Ft

millió
Ft
#190400009

Eladó Családi ház, Szeged

49 900 000 Ft

Alapterület: 276 m2
Telekméret: 319 m2
Szobák: 7 Szoba
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Kilátás: Vegyes
Szintek száma: 3
Komfort: Dupla komfort
Fűtés: Cirkó

Több generációs családi otthon, Újszeged kedvelt helyén!

TÖBB GENERÁCIÓS CSALÁDI OTTHON, ÚJSZEGED KEDVELT HELYÉN! 

A Derkovics fasorról jobbra fordulva, könnyen megközelíthető helyen található, ez a korának megfelelő állapotú családi ház, várva kreatív gazdájára, aki 21. századi szinvonalúra varázsolja azt! Ez a kertvárosi terület az emlúlt évek során robbanásszerű fejlődésen ment keresztül. Az utcában korszerű, már-már futurisztikus otthonok sorakoznak. Ez a még egyenlőre érintetlen, csendes kertvárosi lakóépület mintha csak Önre várna. A ház elosztása praktikus, földszinti nappali, az udvari pihenőkertre néző étkező és konyha, mindet enyelő kamra, fürdőszoba és WC együttese, 2 autó tárolására alkalmaz zárt szárazkapu bejáró. Az emeleti és tetőtéri szinteken további szobák, hálószobák, fürszőszobák és konyhák sorakoznak. A ház a 90-es évek magas színvonalát sugározza, koloniál stílusú minőségi tömör tölgyfa belső nyílászáróival, a közösségi terek rusztikus piskóta alakú burkolataival, a gyönyörű parkettájával és a közlekedő terek praktikusan beépített, a nyílászárókkal harmonizáló szekrényeivel.  A nappali éke egy csodálatos cserépkályha, a közlekedőre néző kandalló térrel.

- 276 m2-es lakótér, 319 m2-es telken, földszinti: nappali, étkező (háló), fürdőszoba, konyha, kamra, tároló, lépcsőház; emeleti: 3 hálószoba, 2 fürdőszoba, konyha, közlekedő; a tetőtérben: 2 komplett apartman, benne: lakóelőtér hálófülkével, fürdőszobával és konyhasarokkal;
- dupla garázs, fedett és nyitott terasz, erkélyek, összesen 57,3 m2-en

Irányár: 49.900.000,- Ft 

Ha további kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, hívjon bátran akár hétvégén is, időpont egyeztetés után szívesen megmutatom Önnek! 
06 30 686-6217

Dávid Marcell Kristóf
Irodavezető
+36 30 686-6217
david.marcell@ingatlanvlog.hu
Üzenetküldés
© 1997 - 2019     A hirdetőportál üzemeltetését az Ingatlan Forrás ügyviteli rendszer végzi.