Vidéki Ingatlanok

Vidéki otthon kereső

Eladó
Kiadó
Lakás
Ház
Tanya
Gazdasági
Telek
Földterület
Iroda
Üzleti
Nyaraló
Egyéb

millió
Ft

millió
Ft
#190400013

Eladó Családi ház, Szeged

31 600 000 Ft

Alapterület: 102 m2
Telekméret: 480 m2
Szobák: 4 Szoba
Építési mód: Tégla
Állapot: Szerkezetkész
Kilátás: Udvari
Emelet: Földszint
Szintek száma: 1
Komfort: Összkomfort
Fűtés: Infrapanel

Épülő családi ház Szentmihályon, a holtágtól karnyújtásnyira!

ÉPÜLŐ CSALÁDI HÁZ, SZENTMIHÁLY MADÁRCSICSERGŐS RÉSZÉN!

Szeged egyre felkapottabb kertvárosában, Szentmihályon, a vadregényes Tisza holtágtól egy sarokra, eladó ez a szerkezetkész, a legkorszerűbb előirásoknak megfelelően épített, nagyon jó elosztású családi ház, szép tágas terekkel, az utcáról nyíló gépkocsi beállóval. A házat tervezője nagy odafigyeléssel alakította ki, itt minden egyes négyzetcentiméternek funkciója van. A nappali-amerikai étkező-konyha együtteséből csodálatos kilátás nyílik a természetre: a terasz és leendő pihenőkert együttesére. Ez az élettér nagyszerű helye a főzésnek éppúgy, mint a bensőséges családi létnek. A nappali és az éjszakai terek tökéletes egyensúlyt alkotnak. A három hálószoba, a tágas fürdőszobával jól használható. 
Az épület teljes területe infra fűtést kapott, szobánkénti hőmérséklet-szabályzási lehetőséggel, a fűtés teljes vezérlése is a vételár részét képzi. A villamosvezetékek és a vízvezetékek teljes kiépítése is már megtörtént. A falazat teljes belső burkolása is hamarosan elkészül. A külső ablakok 3 rétegű üvegezésűek, redőnnyel és szúnyoghálóval ellátottak. A belső nyílászárókat az ár nem tartalmazza.

- nettó 102 m2-es lakótér, 480 m2 földterület, nappali, étkező-konyha, háztartási helyiség, fürdőszoba, külön WC, 3 hálószoba, szélfogó, terasz.
- a kerítésen belül gépjármű beálló kialakítására nyílik lehetőség.

- a fűtési rendszert napelemekkel kiegészítve az ingatlan passzív házzá alakítható!

Mivel az építtető magánszemély, csak használt ingatlanra vonatkozó CSOK vehető rá igénybe! Ha további kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, hívjon bátran akár hétvégén is, időpont egyeztetés után szívesen megmutatom Önnek! Igény esetén saját ügyvéd, energetikus és hitelügyintéző áll rendelkezésünkre.  

IngatlanVlog
Az emberközpontú értékesítés
+36 30 686-6217
info@ingatlanvlog.hu
Üzenetküldés
© 1997 - 2019     A hirdetőportál üzemeltetését az Ingatlan Forrás ügyviteli rendszer végzi.