Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

A vidék színe java
Eladó Családi ház, Vámospércs
#680600136
45 millió Ft
Alapterület 135 m2,  474 m2-es telken
Szobák száma 2 szoba + 3 félszoba
Építési mód Tégla
Állapot Felújított
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Kertkapcsolatos
  • Kilátás: Utcára
  • Fűtés: Cirkó
  • Szintek száma: 1
  • Komfort: Dupla komfort
  • Akadálymentesítés: Nem akadálymentesített

Részletes leírás

Vámospércsen központ közeli, belső felújításokon átesett családi ház eladó.

INGATLAN HELYSZÍNE:

A családi ház központi elhelyezkedésű, az önkormányzati hivataltól 700 m-re található. Iskola, óvoda, orvosi rendelő és bevásárlási lehetőségek gyalogosan is pár perc alatt elérhetők.

 

ÉPÜLET JELLEMZŐI:

Az ingatlan egy 474 m2-es saroktelekre épült. Az eredetileg polgári jellegű ház, hasznos alapterülete 135 négyzetméter, alapja terméskő, tégla falazata 40 cm vastag, a tető cseréppel fedett. Az épületen 2022-ben a jelenlegi tulajdonosok komoly felújítási munkálatokat végeztek.

 

AZ INGATLAN JELLEMZŐI BELÜLRŐL:

A házban jelenleg 5 különálló szobát található (2+3 fél), de bizonyos gipszkarton falak megszüntetése lehetővé teszi a belső alaprajz módosítását.  A 35 négyzetméteres, egylégterű konyha-étkező-nappali a családi étkezések, együttlétek helyszíne. Az újszerű konyhaszekrény beépített gépekkel felszerelt. Az épület duplakomfortos, az egyik fürdőszobában kád, a másikban pedig zuhanyzó lett kialakítva.

A felújítás során teljes fűtéskorszerűsítés történt, elvégezték az elektromos hálózat és a vízvezeték rendszer cseréjét. A fűtésről elsősorban a gáz cirkó kazán gondoskodik, de alternatív megoldásként használható egy cserépkályha, illetve egy 5 kW-os hűtő-fűtő klíma is. A 40 cm-es falvastagságnak köszönhetően jó az épület hőtartása, melyet az új műanyag ablakok tovább erősítenek.

 

További információért, megtekintéssel kapcsolatban hívjon a megadott telefonszámon!

Kapcsolat

Vargáné Dobi Zsuzsánna

Ingatlanértékesítő

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter