Vidéki Ingatlanok

Vidéki otthon kereső

Eladó
Kiadó
Lakás
Ház
Tanya
Gazdasági
Telek
Földterület
Iroda
Üzleti
Nyaraló
Egyéb

millió
Ft

millió
Ft
#216500035

Eladó Ikerház, Budapest, XVI. kerület

89 990 000 Ft

Alapterület: 122 m2
Telekméret: 742 m2
Szobák: 3 Szoba
Építési mód: Tégla
Állapot: Új építésű
Szintek száma: 2

Eladó Ikerház

Szeretnének egy teljesen új építésű, akár egyedileg kialakított házban élni? Szeretne egy modern, kényelmes otthont teremteni családjának? Fontos Önnek, párjának vagy családjának a nyugalom, a csend, de még sem akarnak elszakadni a főváros közelségétől? Itt nem kell választania! Amennyiben felkeltette érdeklődését olvassa tovább!


Kizárólagos hirdetés CSAK a Mi kínálatunkban!

 

2021. III. negyedévi átadással!

16. kerületben, a Tiszakömlő utcában eladásra kínálok egy teljesen új építésű, 2 szintes, 5 db ikerházat, 3+1 szobával, terasszal, 1-1 db gépkocsibeállóval, Porotherm 30-as falazattal egy csendes, nyugodt környéken. 
Összesen 2 utcai kilátású és 1 db udvari kilátású ikerház van.

Földszint:
A házba belépve a 6,8 nm-es gardróbos előtérben találjuk magunkat, ahonnan a külön mellékhelyiséget és a gardróbbal felszerelt tárolót közelíthetjük meg. Az előtértől jobbra van a nappali, amiből eljuthatunk az étkezős konyhába és a 21 nm-es teraszra. A ház északi fekvésű, így remek fényviszonyok jellemzik az ingatlant.

Emelet:
Az emeletre érve minden helyiséget meg tudunk közelíteni. Szemben található a 12,4 nm-es hálószoba, ahonnan megközelíthetjük a 7 nm-es erkélyt. Balra van a káddal, zuhanyzóval, mosdóval, Wc-vel felszerelt fürdőszoba és 11,9 nm-es szoba. A közlekedőtől jobbra pedig a háztartási helyiség és a 12,3 nm-es szoba, ahonnan szintén kijuthatunk az erkélyre.

Helyiséglista:
Földszint:
-Előtér: 6,82 nm
-Fürdő: 3,92 nm
-Tároló: 11,32 nm
-Nappali: 25,88 nm
-Konyha-Étkező: 12,46 nm
-Kamra: 2,7 nm
Összesen: 63 nm
Terasz: 21,11 nm

Emelet:
Közlekedő: 5,36 nm
Fürdő: 10,95 nm
Szoba: 11,94 nm
Szoba: 12,42 nm
Házt.: 5,68 nm
Szoba: 12,30 nm
Összesen: 58,65 nm
Terasz: 7,06 nm

Műszaki állapot: 
Az ikerház teljesen új építésű, közművesített telken helyezkedik el. A nappali és a szobák laminált parkettával a többi helyiség kerámia padlólappal lesz burkolva. A nyílászárók háromrétegű hőszigetelő üvegezésű. A ház biztonságáról a több ponton záródó biztonsági ajtó felel. A fűtési vezetékek a padló aljzatba vezetve műanyag csővezetékkel kerül sok kialakításra. A Kábel tv szolgáltatás igénybevételéhez ki van építve a hálózat, a nappaliban és szobánként 1 db. Kaputelefon kiállást a kapu melletti védőcsőben található. A központi távfelügyelet is ki van alakítva, szobánként 1 db mozgásérzékelő kiállást alakítanak ki. 

Környék: 
A város minden tekintetben folyamatosan fejlődik. 
Autóval pár percre található az Árkád, ahol a mindennapi élethez szükséges dolgokat elintézhetjük. Autóval vagy akár gyalog könnyen megközelíthető orvosi rendelő, gyógyszertár, éttermek, bevásárló központok.

Közlekedés:
Kiváló tömegközlekedés jellemzi a környéket. Pár perc sétára megközelíthető számos busz (44, 276E) és hév (H8, H9).

Ajánlom:
Ajánlom mindazon 1-2 gyerekes házaspároknak, pároknak, nyugdíjasoknak akik egy igazán kiváló, jól megközelíthető, jó adottságokkal rendelkező, csendes, nyugodt helyen szeretnék élni a mindennapjaikat. Ha szeretne kiszabadulni a városi körforgásból, de mégsem akar végleg elszakadni tőle.
A ház készpénzzel és hitellel is megvásárolható, finanszírozás esetén keressen Minket bátran! 

ILLUSZTRÁCIÓK, A KÉPZELET SZÜLEMÉNYEI! EZT KÉREM FIGYELEMBE VENNI! 

Ha ilyen adottságokkal rendelkező házat szeretne, ne is keresse tovább, megtalálta. HÍVJON FEL, KÉRJEN EGY IDŐPONTOT, JÖJJÖN, NÉZZE MEG!

Eladó az Ön lakása is? Szeretné magas minőségben, és a legjobb áron értékesíteni? ELADJUK AZ ÖN LAKÁSÁT IS!

KELLEMES NAPOT!

Szabó Ingatlan

info.szingatlan@gmail.com
Szabó Béla
Irodavezető
+36 30 213-5962
szbela.ingatlan@gmail.com
Üzenetküldés
© 1997 - 2021     A hirdetőportál üzemeltetését az Ingatlan Forrás ügyviteli rendszer végzi.