Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

A vidék színe java
Eladó Panellakás, Miskolc, Belváros
#698900419
26.9 millió Ft
Alapterület 55 m2
Szobák száma 2 szoba
Építési mód Panel
Állapot
Emelet 9. emelet

További paraméterek

  • Azonnal költözhető
  • CSOK igényelhető
  • Jó közlekedéssel
  • Kilátás: Félpanoráma
  • Fűtés: Távfűtés
  • Bútorozottság: Bútorozatlan
  • Komfort: Összkomfort

Részletes leírás

Azonnal költözhető panellakás!

A belváros egyik legkeresettebb környékén, a Király utcában eladó egy pazar panorámájú, azonnal költözhető, 55 négyzetméteres, kétszobás, nagyerkélyes, napfényes, világos lakás.

Az ingatlant nagyrészt felújították a nyílászárókat hőszigetelt műanyag ablakokra cserélték, az erkélyes szobában redőnnyel is felszerelték. Több ponton záródó biztonsági bejárati ajtót építettek be. A beltéri ajtók eredetiek, de jól záródóak.

A lakás legtöbb helyiségét ízléses, minőségi laminált padlóval, a vizesblokkot járólappal burkolták. A konyhában modern konyhabútor található, a fürdőszobában sarokkádat helyeztek el. A lakásban van egy gardróbnak, vagy tárolónak is alkalmas helyiség.

Az ingatlan rezsiköltsége a nyílászárók cseréjének köszönhetően alacsony.  A lakóközösség jó, a lépcsőház járólappal burkolt, rendezett, tiszta. Környezete fás, bokros, virágos kerttel övezett.

A környék ideális azoknak, akik a belváros előnyeit szeretnék élvezni, bevásárlóközpontok, üzletek éttermek közelében élni, és akiknek a jó közlekedés is fontos szempont. A közelben iskolák, óvodák is megtalálhatóak. 

Az ingatlan alkalmas a CSOK Plusz-ra, hitelre is megvásárolható, hitelszakértőnk segít Önnek a legjobb konstrukció kiválasztásában.

Hívjon bizalommal!

Kapcsolat

Radácsi Zsuzsa

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter