Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

A vidék színe java
Eladó Szálloda, panzió, Berettyóújfalu, Berettyószentmárton
#692200199
310 millió Ft
Alapterület 10 800 m2
Szobák száma nincs megadva
Építési mód Fa
Állapot
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Azonnal költözhető
  • Zöldövezeti

Részletes leírás

Eladó Vendégház és kalandpark a Bihari Tájvédelmi körzet peremén 10800 m2 telekkel.

A fából készült Vendégház Debrecentől 40 kilométerre Berettyóújfalu-Berettyószentmártoni városrészén, a Bihari Sík tájvédelmi körzet peremén található. A festői Ó Berettyó partján eladásra kínált szálláshely és kalandpark csendes környezetben helyezkedik el, ami kiváló kiindulópont lehet a Bihari-sík Tájvédelmi Körzet érintetlenségének megismeréséhez.

Az eladásra kínált ingatlan jellemzői:

- A 10 800 nm2-es területen elhelyezkedő vendégházban 8 szoba került kialakításra, melyekből 5 szoba a főépületben, míg 3 szoba a különálló két épületben szolgálja a vendégek kényelmes elhelyezését.
- A főépületben öt szoba található. Mindegyik szobához saját wc-s fürdőszoba, erkély vagy terasz tartozik. A földszinten egy kandallós étkező, egy jól felszerelt konyha biztosítja a kényelmet.
- A két különálló vendégház mindegyike saját fürdőszobával és inverteres klímaberendezéssel felszerelt.
- A vendégház melletti területen egy kötélpályás játszótér és egy kilátótorony került felépítésre, míg a terület nagysága egy horgásztó kialakítását is lehetővé teszi.
- Az ingatlan kiépített aszfaltozott úton közelíthető meg.
- Közművek: Víz, villany,

A vendégháztól kb. 2,3 kilométerre halad az Országos Kéktúra útvonala. Míg a Bihar Termálliget Strand- és Termálfürdő pár perc autóútra található.

Az eladásra kínált ingatlan lokációja szempontjából lényeges, hogy a Vendégház mellett fog elhaladni a Debrecent Szegeddel összekötő M9-es gyorsforgalmi út, melynek lehajtója a vendégház közelében kerül kiépítésre.
 

Kapcsolat

Lisztes Mihály

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter