Vidéki Ingatlanok

Vidéki otthon kereső

Eladó
Kiadó
Lakás
Ház
Tanya
Gazdasági
Telek
Földterület
Iroda
Üzleti
Nyaraló
Egyéb

millió
Ft

millió
Ft
#200800041

Eladó Téglalakás, Budapest, XIV. kerület

35 490 000 Ft

Alapterület: 61 m2
Szobák: 2 Szoba
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Kilátás: Vegyes
Emelet: 2. Emelet
Szintek száma: 4
Komfort: Összkomfort
Internet: Optikai
Fűtés: Konvektor

Eladó dupla erkélyes gyöngyszem Zuglóban!

INGATLAN HELYSZÍNE:
Pest XIV. kerületének egyik legzöldebb részén, a Zászlós utcában, a Puskás Ferenc Stadiontól nem messze található az ingatlan. A 75-ös, 77-es trolik, valamint az M2-es metró közelsége miatt, mind Buda, mind pedig a pesti belváros könnyedén elérhető, akár éjszaka is. A közelben található több élelmiszerbolt, éttermek, pubok, mozi, iskola, óvoda, háziorvosi rendelő, gyógyszertár, posta, valamint az Aréna bevásárlóközpont, melyek mind kényelmesebbé teszik a mindennapi életet, továbbá a szórakozási lehetőségek is adottak. A Városliget, amely 10 perc alatt elérhető sportolási lehetőségeknek adhat teret. 

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglaépítésű, klasszikus bauhaus stílusú, zárt lépcsőházas, három emeletes társasház külső homlokzata és a belső lépcsőház egyaránt jó állapotú, lakói tisztaság és rendszerető emberekből áll, ez látszik is a társasházba lépve. 

LAKÁS JELLEMZŐI:
A délnyugati és északkeleti tájolású, tulajdoni lapon 61 nm-es, 2 különnyíló szobás, 1 fürdőszobás, dupla erkélyes, lakás a társasház 2. emeleten helyezkedik el, mely gyalog megközelíthető. Bejárata a zárt lépcsőházból nyílik. Ablakaiból éserkélyeiről szép kilátás nyílik a egy fákkal szegélyezett csendes hátsó kertre és a csendes, kis forgalmú mellékutcára. Az ingatlan állapota beköltözhető, elrendezése és a falak könnyű mozgathatósága miatt könnyen kedvence lehet a nyitott tereket és a szeparáltabb részeket kedvelőknek is. A lakáshoz tartozik egy 8 nm-es zárható pincerekesz. A tárolóhelyet tovább növeli a 2 beépített szekrény a közlekedőben, ami igény szerint kiszedhető, ezáltal tovább növelhető a hasznos alapterület.


MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést gázkonvektor, a meleg vizet gázbojler biztosítja. Vízóra nincsen, a közösköltség tartalmazza a korlátlan hideg víz fogyasztást. .A szobák tölgyfa csaphornyos parkettával lettek burkolva, a vizes helyiségek járólappal. Az ablakok redőnnyel vannak ellátva, a nyílászárók fából készültek. A bejárati ajtó 12 ponton záródó HiSec biztonsági ajtó. 


KÖLTSÉGEK:
A közös költség: 15.900 Ft/hó, mely magában foglalja a felújítási alapot, a lépcsőház takarítást, a lépcsőház közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját, a korlátlan vizet és a társasház biztosítást is. Minden további fogyasztás (gáz és villany) órával mérhető.

PARKOLÁS:
Parkolás utcán, közterületen lehetséges, de a közelben az utca végén bérlési lehetőség adott egy őrzött parkolóban.

Németh Gábor
Tulajdonos
+36 70 624-9966
nemeth.gabor@hillsidehomes.hu
Üzenetküldés
© 1997 - 2019     A hirdetőportál üzemeltetését az Ingatlan Forrás ügyviteli rendszer végzi.