Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

A vidék színe java
Eladó Téglalakás, Dabas, Bartók Béla út
#676602625
99.99 millió Ft
Alapterület 84 m2
Szobák száma 2 szoba
Építési mód Tégla
Állapot Újszerű
Emelet 2. emelet

További paraméterek

  • Jó közlekedéssel
  • Kilátás: Panorámás
  • Fűtés: Hőszivattyú
  • Szintek száma: 3
  • Komfort: Luxus
  • Akadálymentesítés: Nem akadálymentesített

Részletes leírás

Dabas főútján 2020-ban épült penthouse jellegű prémium lakás eladó

Dabas főútján 2020 ban épült gondosan kivitelezett,társasházban penthous jellegü prémium lakás eladó. Az ingatlan alap területe 84 nm,hozzá egy 25 és egy 34 négyzetméteres terasz tartozik.Össz 57 nm.Minden részletében a minőség és a modern otthon jellemzi.Kivitelét értékelve csak az extra kategoriába sorolható.A z ingatlan a második emeleten található.2 szoba ,nappali, amerikai konyha .A konyhapult es az étkező asztal is magas minőségű kőből készült. Az ingatlan teljes alapterülete olasz prémium minőségű Atlasconcorde burkolatot kapott.Minden igényt kielégitő fürdőszoba található,amiben egy Riho masszázs kád és egy zuhany is helyet kapott.Külön mellékhelyiség ,előszoba. aminek falát egy 6 nm es tükör nagyítja.Mennyezet hütés illetve fűtés és padlófűtés biztositja az évszaknak megfelelő klimát az egész lakásban,korszerű energia használatával.A terasz árnyékolását Somfy motoros távirányitóval illetve aplikáciorol telefonnal vezérelhető vitorlák biztositják.A lakás árnyékolását elektromos redőnyök látják még el.A lakáshoz tartozik még egy 13 nm pincetárolo és az udvarban egy gépkocsi beálló.Mivel a második emeleten egyedüli lakàs ezért abszolut elkülönült privát szférát biztosít .
A lakás méretre szabott magas minőségű kézzel készitett butorokkal beépített. A feltüntetett ár bútorzat nélkül értendő, azonban opcionálisan megegyezés szerint az is megvásárolható.
.Kizárolag komoly érdeklődőnek áll szándékunkban személyesen minden részletében megmutatni..Tisztelettel kérem az ingatlan irodák munkatársait ne keressenek,nem tartunk igényt a munkájukra. 

Kapcsolat

Sándor Enikő

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter