Vidéki Ingatlanok

Vidéki otthon kereső

Eladó
Kiadó
Lakás
Ház
Tanya
Gazdasági
Telek
Földterület
Iroda
Üzleti
Nyaraló
Egyéb

millió
Ft

millió
Ft
#675500001

Eladó Téglalakás, Kaposvár

38 000 000 Ft

Alapterület: 108 m2
Szobák: 3 Szoba
Építési mód: Tégla
Állapot: Luxus
Kilátás: Városra néző
Bútorozottság: Bútorozott
Emelet: 4. Emelet
Szintek száma: 4
Komfort: Összkomfort
Internet: Szélessávú (>10Mbps)
Fűtés: Gázkazán
Akadálymentesítés: Akadálymentesített

Kaposvár belvárosi 2 szintes 108m2-es luxus lakás, (3D Ingatlansétával)


(function(id,rd,v){var w=window,d=document,t='script',src='https://www.klapty.com/tour/tunnel/',v=v||'1.1.0',r='yvap'+v; w[r]=w[r]||{instance:null,l:[],s:null}; w[r].l.push(arguments); append=function(){ while(w[r].l.length) {w[r].instance.append(w[r].l.shift())}}; if(w[r].s===null){w[r].s=false; var a=d.createElement(t),m=d.getElementsByTagName(t)[0]; a.async=1; a.onload=function(f){ w[r].s=true;w[r].instance=new YVAppendPano(src);append()};a.src=src+'_app/append-v'+v+'.js?_'+(new Date().getTime()); m.parentNode.insertBefore(a,m); var l=d.createElement('link'); l.rel='stylesheet'; l.type='text/css'; l.href=src+'_app/append-v'+v+'.css?_'+(new Date().getTime()); d.getElementsByTagName('HEAD')[0].appendChild(l); } else if(w[r].s===true){append()};})('3gC0HFujxt');

 

Kaposvár belvárosában eladásra kínálok egy 108 m2-es kétszintes luxus lakást. 

A 2007-ben épült társasház 4.emeletén lévő lakáshoz lifttel juthatunk fel akár a teremgarázs szintjéről is. 

Az ingatlan abszolút a belvárosban helyzkedik el.  A helyi és távolsági buszmegálló 150 m-en belül található, továbbá 250 méteren belül OBI, Tesco, Mcdonald's, 500 méteren belül Kaposvár Pláza, Corso, játszótér, 1 km-en belül iskola, és óvoda is megtalálható.

A lakáshoz külön megvásárolható elektromos kapuval, zárt teremgarázsban 1 db személygépkocsinak beállási lehetőség, melynek ára 2 millió Ft, amely az ingatlan vételárán felül fizetendő.

A tulajdonos a belső teret igényes, minőségi anyagokkal alakította ki. A lakás részét képezik az egyedileg méretre gyártott magas minőségű bútorok. Minden szoba egyedileg szabályozható légkondiciónáló berendezéssel van ellátva. 

A konyha teljes luxus márkás gépesítéssel együtt kerül átadásra, amelyben beépített AEG mikrohullámú sütő, egy digitális kijelzős magyar nyelvű AEG hőlégkeveréses sütő, egy hatalmas AEG digitális érintőkijelzős indukcióslap amely felett egy Cata szagelszívó kapott helyett. A konyha további felszeretlsége egy AEG kerámia bevonatos 12 terítékes mosógatógép, egy AEG beépített hűtőszekrény fagyasztóval, valamint márvány hatású Blanco csaptelep. 

A fenti gépek védelme és a család egészséges vízellátása érdekében a tulajdonos egy BVT automata vízlágyítót is elhelyezett az ingatlanban.

A megvilágítást szinte mindenhol energia takarékos nagy fényerővel rendelkező Philips Master ledek adják, amelyek fényereje szabályozható így este kellemes hangulatvilágítás is kialakítható. 

A fűtésről egy nagyteljesítményű Beretta gázkazán gondoskodik, amely egyben a melegvíz ellátásáért és tárolásáért is felel. 

Az ingatlan alsó szintjén a hatalmas amerikai konyhás nappali; a kazánház; egy nagy kétszemélyes füdőszoba amelyben 1db wc, 1 db bidé, 1db zuhanyzó és egy fürdőkád kapott helyet. 

Az emeletre érve egy előtérből nyílik az egyik szoba, a folyósón tovább haladva balra helyezkedik el egy 1 személyes fürdőszoba, amely wc-t, zuhanyzót foglal magában. Folytatva utunkat egy hosszúkás folyosón az ingatlan legtávolibb pontjában egy nagy beépített szekrénnyel ellátott hálószobába érkezünk. 

Az ingatlan DNY-i tájolású, a megfelelő fény beérkezéséről, a nappaliban egy 4 méter hosszú nyitható üvegportál, tovább a többi helyiségben összesen 9 db Velux tetőtéri ablak, amelyek külső-belső sötétítővel, vannak ellátva, amely egyben hővédő funkciót is ellát.

A lakás védelmét, egy vezeték nélküli közvetlen a tulajdonos telefonjára, illetve a hatósághoz érkező átjelzéssel rendelkező riasztó látja el. 

Takács Roland
Irodavezető
+36 70 777-0000
info@777ingatlan.hu
Üzenetküldés
© 1997 - 2021     A hirdetőportál üzemeltetését az Ingatlan Forrás ügyviteli rendszer végzi.