Vidéki Ingatlanok

Vidéki otthon kereső

Eladó
Kiadó
Lakás
Ház
Tanya
Gazdasági
Telek
Földterület
Iroda
Üzleti
Nyaraló
Egyéb

millió
Ft

millió
Ft
#168100652

Eladó Téglalakás, Mosonmagyaróvár

22 138 200 Ft

Alapterület: 53 m2
Szobák: 2 Szoba
Építési mód: Tégla
Állapot: Új építésű
Komfort: Összkomfort
Internet: Szélessávú (>10Mbps)
Fűtés: Geotermikus hűtés-fűtés
Akadálymentesítés: Akadálymentesített

GEOTERMIKUS fűtés + meleg víz ellátás + hűtés rendszer!!!

Penthouse jellegű lakás!

Új fejlesztésű, innovatív lakópark kizárólag az Openhouse-nál . A város szívében, közel a Mosoni-Dunához, újonnan épülő lakóparkban lakások eladók. A kialakítás illeszkedik a környezethez, annak minden jó tulajdonságát kiemeli, változatos, nyugodt életteret kínál.

Az épület geotermikus fűtés-hűtés és meleg víz rendszerrel épül!

 

A mosonmagyaróvári új építésű lakás jellemzői:

A D503-es számú 5. emeleti lakás hasznos alapterület 52.71 m2. A lakás határoló falain belüli terület 44.22 m2, + egy hatalmas terasz 25.48 m2.

A lakás helyiségei: nappali-konyha, hálószoba, fürdőszoba, önálló wc, előszoba helyiségek és terasz.

A lakás sok ablakkal rendelkezik, rendkívül világos.

A tervezésénél kiemelt figyelmet fordítottak az otthonok élhetőségére, a új lakások fekvésére. Jellemzően a lakások keleti vagy nyugati fekvésűek, az ablakok nagy méretűek, így minden lakás világos, napos.

Parkosított, füvesített környezettel kerül átadásra a lakópark.

Az autóparkolók egy része az épület alatt, teremgarázsban kialakítva. Van felszíni parkoló is bekerített részen. Kocsibeállók bőséggel készülnek (jóval több mint ahány lakás lesz kialakítva).

A két épülettömbből álló lakópark középmagas épület, így mindkét épületbe nagy méretű lift kerül elhelyezésre. A liftek a legmodernebb gyártási technológiával készülnek, garantáltan üzembiztosak és szuper halk működésűek.

Az épülettervezés modern, innovatív, a környezetbe illeszkedő.

Szinte minden lakáshoz erkély vagy terasz tartozik, a legfelső szinten lévő lakások panorámás és körpanorámás, hatalmas teraszok tartoznak.

Minden lakás modern, nagy méretű lifttel megközelíthető.

A lakóparktól gyalog 5 percen belül minden fontos kereskedelmi egység elérhető. Üzletek, iskola, óvoda, orvosi rendelő, posta, éttermek, buszmegálló, stb. A lakóparktól pár száz méterre található a Mosoni-Duna ahol egy gyönyörűen kialakított sétány és játszótér található.

A társasházat profi társasházkezelő cég üzemelteti gondoskodva a takarításról, fűnyírásról, karbantartásról.

A lakások átadása emeltszintű, fűtés-készen történik, hogy mindenki a saját ízlése szerint tudja kialakítani a belső felületeket. Igény esetén természetesen van lehetőség a kulcsrakész átadásra is.

A homlokzat 15cm vastag hőszigetelő rendszerrel burkolt, felületén szilikonos vakolattal, a tetőteraszok hegesztett műanyag szigeteléssel lesznek ellátva. A szerkezet monolit vasbeton pillérvázas szerkezetű, 30-as Porotherm rendszerű kitöltő falazattal. FONTOS a lakások között és a lakások lépcsőház felőli falainál speciális SILKA hanggátló fal készül + az aljzatokba 7 cm-es lépés-hangszigetelő akusztikai réteg készül a jó hangszigetelés érdekében.

Az ablakok, erkélyajtók 3 rétegű üvegezéssel, széles profillal szerelt nyílászárók. (u=1.0 W/m2K). Minden ablak és erkélyajtó beépített tokos redőny előkészítést kap, ez tartalmazza a redőnytokot és a lefutó síneket. A nyílászárók kerete, UV álló, alumínium-szürke fóliázást kap.

Fűtés-hűtés, meleg-víz ellátás modern, nagy teljesítményű, geotermikus fűtésrendszer biztosítja épületenként, lakásonként egyedi méréssel és teljes szabályozhatósággal.

A padlófűtés rendszer minden igényt kielégít, minden lakás padlófűtéssel szerelt.

A lakásokban hűtésre is van lehetőség, úgynevezett fan-cool beltéri egységgel. A hűtést a geotermikus hőszivattyú végzi, minden lakásban elkészül a rendszer előkészítése. A beltéri egység felszerelése már a tulajdonosok feladata.

A liftek nagy méretűek, extra halk működésűek. A parkoló szinttől a legfelső szintig működnek, így tökéletes mozgásában korlátozottak részére is.

Minden átadott lakásokhoz 3 év teljes körű garancia jár, bizonyos szerkezetekre 8-15 év garancia. A teljes átadás legkésőbbi időpontja 2020. II. negyedév. A feltüntetett ár a parkolók árát nem tartalmazza.

EXTRA KEDVEZMÉNY:

a beruházó most átvállalja a lakások teljes közműfejlesztési díját ami lakásonként több százezer forint megtakarítást jelent.

+ redőny előkészítés

+ wc helyiségben rejtett tartályos öblítőrendszer beépítése

Amennyiben a 135754-es azonosítószámú mosonmagyaróvári, új építésű lakás , vagy bármely a kínálatunkban található lakás felkeltette érdeklődését, hívjon a 06 70 360 0715 telefonszámon.

Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel-ügyintézéssel áll rendelkezésére.

Openhouse Mosonmagyaróvár
movar.oh.hu
movar@oh.hu
Bubla Zoltán
ingatlan értékesítő
+36 70 360-0715
zoltan.bubla@oh.hu
Üzenetküldés
© 1997 - 2019     A hirdetőportál üzemeltetését az Ingatlan Forrás ügyviteli rendszer végzi.