Vidéki Ingatlanok

Vidéki otthon kereső

Eladó
Kiadó
Lakás
Ház
Tanya
Gazdasági
Telek
Földterület
Iroda
Üzleti
Nyaraló
Egyéb

millió
Ft

millió
Ft
#169800010

Eladó Téglalakás, Szombathely

28 950 000 Ft

Alapterület: 99 m2
Telekméret: 324 m2
Szobák: 2 Szoba
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Kilátás: Utcára
Szintek száma: 1
Komfort: Összkomfort
Internet: Szélessávú (>10Mbps)
Fűtés: Klímás hűtés-fűtés

Hangulatos és okos otthon, a KRESZ park közelében, REÁLIS áron eladó

Szombathely belvárosának közelében, nagyon kedvelt környék a KRESZ park és annak övezete. Okos otthonkeresőknek ideális, kevés kompromisszumot igénylő, bőséges tereket és karakteres hangulatot nyújtó társasházrészünk valódi életteret kínál; most gyermekes családnak, de egyedülállóknak vagy üzlet(emberek)nek szintén remek lehet. Az itt élő gyerekek imádják, mert van tágas terük és vackuk, melegük, dolgaiknak, sőt még tanulásuknak is korrekt helye. Bicajjal járnak iskolába, moziba és minden, még a Fő tér, a városközpont is csak egy kellemes séta.

A 99 négyzetméter lakótérben, a családi élet középpontja a dizájnos nappali, amerikai konyhával. Ebből leválasztható egy fél szoba, ahogy az régen volt, így adott a 2,5 szobára bővítés.

A középső nagyszoba a meleget télen magából ontó cserépkályhájával a gyermekek világát rejti.

A magával ragadó, stílusosan elegáns félköríves főszoba, márványos kandallóval, a felnőttek otthona. Persze, mindkét szoba egymásból és külön is megközelíthető, körbejárható!

A fürdő mérete szintén nem hétköznapi, szinte elveszik benne a kétszemélyes sarokkád és a modern tusoló kabin. A wc külön található.

Fontos még az üvegesen zárt veranda, mert tavasszal és ősszel a függőágyban itt lehet a legjobban napozni.

Ugyanígy nagy érték az 59 négyzetméteres száraz pince, ami raktározásra, barkácsolásra bőséges helyet ad.

Valamint, a 324 négyzetméteres, bekerített udvar, amit könnyű rendben tartani és két autó beállását, kutyusok tartását teszi lehetővé.

A társasház összkomfortos. Víz, gáz, villany (+éjszakai áram és kedvezményes „H” tarifa), csatorna, Internet adott. Fűtésén nem fog ki az áramszolgáltató, sem az orosz gáz szállító. Mert van gázkonvektor, cserépkályha, látvány kandalló és három nagyteljesítményű, hőszivattyú elvén működő hűtő és fűtő, professzionális klíma, amik programozhatók, Interneten bárhonnan távirányíthatók és a kedvezményes „H” tarifának hála, nagyon olcsón fűtenek, sőt ionizációval úgy tisztítják a levegőt, hogy a gyermek laringitiszét, kruppját, - amit előtte kórházba kezeltek! - teljesen megszüntette.

Mióta a redőnytokok szintén szigeteltek, az ablaküvegek cseréltek, a környék zaja sem zavaró, erre csodálkoznak rá mindig a látogatók; persze ezt így olvasva, nem hiszi, csak ha eljön és megnézi.

Sokan tudják, hogy minden bor tartalmaz szulfiutot, mint ahogy minden ingatlanon, a karbantartás folyamatos; - bár ezt sokan addig halasztják, míg lakhatatlan nem lesz a viskó és a karbantartás helyett, már felújítás a helyes.

Annyira korrekt az ingatlantulajdonos, hogy az elkövetkezendő évek karbantartási munkák erősen túlbecsült költségét elengedi, - van, aki ezért kineveti?! - és ezért kerül most 36 helyett, 29 millióba a „hacienda” és így az alkudozást is elkerüli. Eladni akarja, nem hirdetni…

A végén az igazán fontos, jóhír: ez az okos otthon kézpénzt termel, nem is annyira keveset, amit hitel törlesztésre, karbantartásra, fűtési költségre, vagy a bankba gyűjthet.

Pék Ciprián
Irodavezető
+36 70 318-1818
ciprian.pek@europaotthon.hu
Üzenetküldés
© 1997 - 2019     A hirdetőportál üzemeltetését az Ingatlan Forrás ügyviteli rendszer végzi.