Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

A vidék színe java
Eladó Családi ház, Apátfalva
#712100025
11 millió Ft
Alapterület 103 m2,  987 m2-es telken
Szobák száma 3 szoba
Építési mód Vályog
Állapot Felújítandó
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Áron alul
  • Kilátás: Utcára
  • Fűtés: Kandalló
  • Bútorozottság: Bútorozatlan
  • Szintek száma: 1
  • Komfort: Komfort
  • Akadálymentesítés: Részben akadálymentesített

Részletes leírás

Apátfalván részben felújított családi ház eladó

Keres egy olyan otthont, ahol a tágas terület és a kényelmes lakhatás egyaránt biztosított? Akkor ne keressen tovább, mert megtalálta az ideális ingatlant!

Eladó Apátfalván egy 103 m2-es családi ház, melynek telek mérete impozáns 987 m2. Az óriási telken számos lehetőség rejlik, legyen szó akár kertészkedésről, hobbi tevékenységekről vagy akár kisebb vállalkozásokról.

Az ingatlan jelenleg 3 szobával rendelkezik, melyek tágas teret biztosítanak az Ön és családja számára. A vályog falazatnak köszönhetően pedig az otthon meleg és meghitt légkört áraszt.

A felújítás már elkezdődött, így Önnek csak be kell fejeznie és személyre szabnia az ingatlant. Az elektromos hálózat teljesen megújult, közművek közül a villany, víz és csatorna bevezetésre került.

A fűtést jelenleg két fatüzeléses kandalló biztosítja, a gáz ki van kötve, de az visszaköthető. A már beszerzett Beretta típusú gázkazán a vételár részét képezi, így Önnek csak a beszereléssel kell foglalkoznia. A melegvizet villanybojler állítja elő.

Az ingatlanhoz tartozik egy udvarról megközelíthető melléképület is, mely sokféle célra hasznosítható. Legyen az műhely, tároló vagy akár minigarzon, az adottságai miatt minden lehetőség adott a kreatív gondolkodásnak.

Az ingatlan tehermentes, rövid időn belül birtokba vehető.

Ha kérdése van, vagy meg szeretné tekinteni az ingatlant, forduljon hozzám bizalommal!

 

Kapcsolat

Bernát Terézia

Irodavezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter