Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

A vidék színe java
Eladó Családi ház, Békéscsaba
#199000302
76 millió Ft
Alapterület 180 m2,  770 m2-es telken
Szobák száma 6 szoba
Építési mód nincs megadva
Állapot nincs megadva
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Fűtés: Cirkó
  • Komfort: Összkomfort

Részletes leírás

Békéscsabán 2 családi ház 1 telken eladó!

Gabi Ingatlan megvételre kínál Békéscsaba kedvelt városrészén ,az Árpád Fürdőtől két perc sétára egy 770 m2 telken elhelyezkedő két generáció együttélésére alkalmas 2 lakásból álló ingatlant.

 

Az utcafronti épület az 1960-as években épült ,vegyes falazattal. A 80 m2 lakásban kialakításra került egy konyha ,ebédlő és nappali egy légtérben, egy tusolós fürdőszoba, 2 szoba és egy kisebb gardrób. 

2019-ben a lakásban több felújítás történt, új a villamos hálózat ,új a fűtésrendszer ( cirkó és padlófűtés a fürdőben) , új hűtő-fűtő klíma , újak a víz és szennyvíz vezetékek. Felújításra került a fürdőszoba, új a konyha bútor (gépekkel együtt az ár részét képezi), a bejárati ajtó ,valamint a közlekedőben és az ebédlőben újak a járólapok is.

 

A másik lakrész 1987-ben épült tégla falazattal, a 100 m2-en, 2 és fél szoba, egy konyha és ebédlő egy légtérben, egy kézi kamra, külön fürdő és wc található.A fűtésről gázkazán a meleg víz ellátásról egy új villany bojler gondoskodik, valamint beszerelésre került egy hűtő-fűtő klíma is.

 

Mindkét lakrészhez fedett terasz tartozik.

A két lakrész külön mérőórákkal van felszerelve.

 

Az udvarban egy kétállásos garázs,melléképület , egy kis konyhakert , néhány gyümölcsfa ,fúrt kút , kerti csap található. Az ingatlan ipari árammal is ellátott.

 

Ajánlom összeköltözőknek, nagyobb családoknak , befektetőknek a főiskola közelsége miatt több diáknak kiadható az ingatlan!

 

Amennyiben szeretné megtekinteni a békéscsabai családi házat , illetve bármi kérdése van , kérem keressen a 06 30 916 0731 telefonszámon!

 

Ha új ingatlana megvásárlásához el kell adnia már meglévő lakását vagy házát, ennek lebonyolításában is állok rendelkezésére!

Kapcsolat

Cservenák Gabriella

Irodavezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter