Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

A vidék színe java
Eladó Családi ház, Biatorbágy, Bia, Tópart u.
#707000350
239 millió Ft
Alapterület 180 m2,  1 750 m2-es telken
Szobák száma 3 szoba
Építési mód Tégla
Állapot
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Vízparti
  • Zöldövezeti
  • Kilátás: Vízre néző
  • Fűtés: Gázkazán
  • Komfort: Összkomfort

Részletes leírás

Eladó Tóparti panorámás 3 szobás családiház Biatorbágyon

Álmodott már arról, hogy egy festői szépségű tóparton ébredjen minden reggel, ahol a természet közelsége és a csendes környezet minden nap új energiával tölt fel? Biatorbágyon eladóvá vált egy varázslatos, háromszintes ház, amely minden vágyát valóra váltja. A ház három szobával és egy tágas nappalival rendelkezik, ahol a család minden tagja kényelmesen elfér, és ahol a baráti összejövetelek is emlékezetesek lesznek. A panoráma egyszerűen lenyűgöző: a tó tükröződése és a parkosított kert látványa mindenkit elbűvöl, aki csak belép ide.

A telek első részében egy kétlakásos ház is található, amely tökéletes lehet vendégek fogadására, vagy akár kiadásra is, így még több lehetőséget kínál. A kertben tett séták, a tóparti pihenés és a természet közelsége igazi paradicsomi állapotot teremtenek, ahol minden nap feltöltődhet.

Ez a ház nem csak egy ingatlan, hanem egy életérzés, egy hely, ahol a nyugalom és a szépség találkozik. Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget! Jöjjön el, és nézze meg személyesen ezt a mesés otthont Biatorbágyon, és engedje, hogy elvarázsolja a tópart és a természet harmóniája. Hívjon most és vásárolja meg, mielőtt más veszi meg őn helyett ezt a gyönyörű otthont!

Kapcsolat

Gyalog Melinda

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter