Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

A vidék színe java
Eladó Családi ház, Dunaalmás
#130205587
59.5 millió Ft
Alapterület 120 m2,  780 m2-es telken
Szobák száma 2 szoba + 3 félszoba
Építési mód Tégla
Állapot
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Kilátás: Részpanoráma
  • Fűtés: Hőszivattyú
  • Szintek száma: 2
  • Komfort: Összkomfort

Részletes leírás

Panorámás felújított ház!

Eladó a Vadvirág utcában egy 120 m2 alapterületű ház, 780 m2 telken. Az ingatlan alatt 35 m2-es garázs található. A földszinten tágas világos nappali van, melyből nyílik a panorámás Dunára néző terasz. A nappali mellett nagy étkező található, ezen a szinten van még egy hálószoba (félszoba), konyha, valamint a fürdőszoba is. Az emeleten egy szoba és egy félszoba van. Az udvar rendezett, a házat körülöleli. Csendes utca, itt kizárólag az közlekedik, aki itt lakik. A ház mögött található utcát erdő határolja, remek túraútvonalakkal. A falu központja néhány perces sétával érhető el.

Az ingatlan fűtését hőszivattyú biztosítja, rendkívül kedvező a rezsiköltség. Két klíma készülék pedig a nyári melegben biztosítja a jó hőérzetet. A ház a ’80-as években épült, folyamatos felújításokon esett át, főként az elmúlt két évben.

Dunaalmáson minden megtalálható, ami a mindennapokhoz szükséges. Tata autóval és tömegközlekedéssel is könnyen elérhető. A településen áthalad a közkedvelt bicikliút, így biztonságosan be lehet jutni kerékpárral Tatára kb 20 perc alatt.

Tekintse meg, állapodjunk meg a vételárban!

Kapcsolat

Andai Béla

Irodavezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter