Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

A vidék színe java
Eladó Családi ház, Dunaharaszti, Petőfitelep
#107003877
54.9 millió Ft
Alapterület 72 m2,  629 m2-es telken
Szobák száma 3 szoba
Építési mód Vegyes
Állapot Átlagos
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Kertkapcsolatos
  • Kilátás: Kertre néző
  • Fűtés: Cirkó
  • Komfort: Összkomfort
  • Internet: Optikai

Részletes leírás

Dunaharaszti csendes részén önálló családi ház eladó!

Eladó egy KIHAGYHATATLAN lehetőség Dunaharaszti csendes részén: egy ÖNÁLLÓ családi ház, amely minden igényt kielégít! Ez a 2 SZOBÁS, amerikai konyhás nappalival rendelkező ingatlan a modern életstílus kedvelőinek lett kitalálva. A lakás egy TÁGAS fürdőszobával, WC-vel, és kézre eső kamrával várja új lakóit.

Az épület mellett egy praktikus, könnyűszerkezetes GARÁZS található, amely biztonságos parkolást biztosít egy autó számára. A hátsó kertben elhelyezkedő melléképületek bőséges TÁROLÁSI lehetőséget kínálnak mindenféle kerti eszköz vagy egyéb holmi számára.

A kert igazi különlegessége a hangulatos kerti TÓ, amely ideális helyszín a kikapcsolódásra és a természet közelségének élvezetére. Az ingatlan fűtéséről és melegvíz-ellátásáról egy KOMBI CIRKÓ kazán gondoskodik, amely rádiós termosztáttal szabályozható. A meleg napokon a lakás KLÍMARRENDSZERE nyújt felfrissülést, amely inverteres technológiájának köszönhetően hűvösebb időben fűtésre is használható.

Az ingatlan modern berendezéseket kínál, így a konyhabútor mindössze egy éve került cserére, és az ár RÉSZÉT képezi. A lakás zömében IKEÁS bútorokkal van berendezve, amelyek akár külön megbeszélés esetén is elérhetőek.

Az otthon BIZTONSÁGÁRÓL teljes riasztórendszer gondoskodik, amely kültéri és beltéri védelmet egyaránt biztosít. A rendszer távolról INTERNETEN is vezérelhető. Az ingatlan továbbá négykamerás megfigyelőrendszerrel felszerelt, amely távoli betekintést is lehetővé tesz.

A nappali részből egy fedett TERASZ nyílik, amely a kerti tóra nyújt kilátást, tökéletes helyszín a reggeli kávézásra vagy esti pihenésre. A szobák parkettás burkolattal rendelkeznek, a fa termo nyílászárók és redőnyök pedig biztosítják a megfelelő szigetelést és kényelmet. További különlegesség a hidromasszázs ZUHANYKABIN, amely a fürdő élményét magasabb szintre emeli.

Ez a kiváló ingatlan tökéletes otthona lehet bárkinek, aki Dunaharaszti CSENDES részén, mégis modern környezetben szeretné élni mindennapjait. Használja ki ezt a páratlan lehetőséget, és tekintse meg személyesen!

Kapcsolat

Szőke Péter

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter