Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

A vidék színe java
Eladó Családi ház, Dunakiliti
#170701303
44.44 millió Ft
Alapterület 125 m2,  400 m2-es telken
Szobák száma nincs megadva
Építési mód Tégla
Állapot Újszerű
Emelet nincs megadva

További paraméterek

Részletes leírás

Dunakilitin újépítésű családi ház eladó

A Szigetközben található Dunakilitin kínálok eladásra egy jelenleg szerkezetkész állapotban lévő 125 nm-es tégalépítésű családi házat, mely egy 400 nm-es telken fekszik. 

Dunakiliti Mosonmagyartól 12, rajkai szlovák határátkelőtől 8 km távolságra található, ezért is és fejlettsége miatt is a környék kedvelt települése. 

Kisgyermekes vagy gyermeket tervező családoknak kiváló választás, mivel bölcsőde, óvoda és iskola is van a faluban, emellett orvosi rendelő, patika, boltok.

 

A jelenleg szerkezetkész állapotban lévő családi ház tökéletes választás méretét és elhelyezkedését is tekintve. 4 hálószoba és tágas, élhető terek biztosítják az ház lakóinak kényelmét. Az ingatlan kivitelezője vállalja a ház fűtéskész vagy akár kulcsrakész befejezését is.  Ennek költsége a szerződéskori anyagárak figyelembe vételével kerül meghatározásra.

 

A ház műszaki leírását tekintve az épületben központi fűtés(padlófűtés) lesz kialakítva, hőszivattyús (GreeVersati III. typ) rendszerrel. A fürdőszobák törölköző szárító radiátorral lesznek ellátva. A wc beépített kivitelű (geberit), a fürdőszobában 1 db bidé is kialakításra kerül (szintén beépített). A klímatizálást is a hőszivattyú végzi (Fan–coil rendszer), a nappali és az egyik hálószobában. 

 

 

Megtekintés miatt keressen mielőbb! Teljeskörű ügyintézéssel, akár már a 2024-től érvényes CSOK plusz lehetőségével várom a Kedves Érdeklődők hívásait. 

 

 

 

 

Kapcsolat

Szabó Nikoletta

Irodavezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter