Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

A vidék színe java
Eladó Családi ház, Felsőnyék
#181100348
41.5 millió Ft
Alapterület 127 m2,  2 156 m2-es telken
Szobák száma 5 szoba
Építési mód Vegyes
Állapot
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Azonnal költözhető
  • CSOK igényelhető
  • Kertkapcsolatos
  • Kilátás: Kertre néző
  • Fűtés: Vegyes tüzelés
  • Szintek száma: 1
  • Komfort: Összkomfort
  • Internet: Szélessávú (>10Mbps)

Részletes leírás

5 szobás, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ családi ház KÉT BEJÁRATTAL Felsőnyéken eladó.

A Siófoktól 30 km-re található településen, Felsőnyéken lévő ingatlan vegyes falazatú, kő tégla, vályog vegyesen. A házban valóban tágas, nagy tereket, helyiségeket találunk. A házba egy méretes, FEDETT TERASZON keresztül juthatunk be. Egy közlekedőbe érünk, ahonnan balra nyílik az egyik TÉNYLEG NAGY, VILÁGOS SZOBA. A közlekedő végében a konyha van, melyből közvetlenül léphetünk ki egy kisebb fedett teraszra, mely mellett egy kis kerti tavacska van.

   A szobával szemben a szintén nagy nappali- étkező részbe érkezünk, melyet egy boltíves nyitott átjáró választ ketté. Balra a másik nagy méretű, KIVÁLÓAN BÚTOROZHATÓ SZOBA van. A nappali-étkező részből egy kis közlekedőn keresztül érhető el a harmadik, tényleg tekintélyes méretű szoba. A közlekedőben mennyezetig érő BEÉPÍTETT SZEKRÉNY segít a tárolásban. A közlekedő közepén nyílik a fürdőszoba.

   A RADIÁTOROS FŰTÉSRŐL vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, mely a konyha melletti kis teraszról közelíthető meg a külön bejáratú kazánházban. A ház födémszerkezetének egy része stukatúros, másik része pedig BETON FÖDÉM. A padlás kívülről külön bejáraton keresztül érhető el. A nyílászárók HŐSZIGETELT MŰANYAG ABLAKOK.

     A ház mögött egy 68 m2-es, NAGY MELLÉKÉPÜLET található. A melléképületben két nagyobb, egyenként 25 m2-es helyiség és két kisebb tároló van. A nagyméretű telek beépíthető, akár még egy ház építhető rá. Az udvar első részében ÖRÖKZÖLDEK, GYÜMÖLCSFÁK találhatók.

    A vásárláshoz ILLETÉKMENTESSÉG, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, FALUSI CSOK igényelhető, mivel a település szerepel a falusi csok település listában.

                          KITŰNŐ VÁLASZTÁS!

    HÍVJON, hogy Öné legyen ez a remek elrendezésű, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ ingatlan!

     Bankfüggetlen INGYENES hitelügyintézés, INGYENES FALUSI CSOK  ügyintézés. Ön csak kitalálja, mire keres megoldást és nyugodtan hátra dőlhet, a többi a mi dolgunk.

 

Kapcsolat

Csordás János

Irodavezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter