Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

A vidék színe java
Eladó Családi ház, Győr, Győrszentiván
#683500309
84.99 millió Ft
Alapterület 140 m2,  1 137 m2-es telken
Szobák száma nincs megadva
Építési mód Tégla
Állapot
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Fűtés: Kondenzációs kazán
  • Bútorozottság: Részben bútorozott
  • Komfort: Összkomfort

Részletes leírás

Győr-Győrszentiván csendes utcájában sok lehetőséggel bíró családi ház eladó!

Győr-Győrszentiván csendes, rendezett utcájában eladó egy korszerűsített, remek lehetőségekkel bíró családi ház. Nagy telek (1137  m2), élhető méretű jó elrendezésű ház, mely jelenleg 2 külön bejáratú lakrészre osztott, de igény esetén egybenyitható. 
Lehetőség ez az öszzeköltözőknek, -együtt, de mégis külön-, vagy egy nagyobb család számára, sőt ajánlom mindazoknak is, akik az otthon végezhető munkához keresik a lehetőséget, vagy akár albérlőknek kiadva az egyik lakrészt bevételi forrásként tudják hasznosítani.
A nagyobb lakrészben (80 m2) 2 szoba, konyha, közlekedő, zuhanyzós  fürdőszoba és WC kapott helyet, a kisebbikben (60 m2)  előtér, konyha, 2 szoba, gardrób, kádas fürdőszoba és WC lett kialakítva.
Az ingatlanban 5 éve cseréltek kazánt, és a vízvezetékeket is cserélték. Egy éve a villamos vezetékek cseréje is megtörtént, kicserélték a régi fa ablakokat hőszigetelt műanyag nyílászárókra, és a fűtési rendszert is korszerűsítették,új radiátorok vannak az ingatlanban. A 2 lakrészben a víz és a villany fogyasztás külön mérőórákon mérhető, pontosan elszámolható.
Pár hónapja friss festést kapott az ingatlan.
Fűtése jelenleg gázkazánról megy, a nagyobb lakrészben van egy fa tüzelésű kandalló, mely befűti ezt a lakrészt, igeny esetén vegyes tüzelésű kazán beüzemelésére is van lehetőség, a kialakítás adott.
A telek rendezett, melyen ásott kút, kerti csap, garázs, borospince, fedett beálló, és gazdasági épületek is vannak.

A városrészben bevásárlási lehetőség (SPAR, Reál, COOP, CBA, Rossmann, helyi kis boltok, felújított orvosi rendelők, Óvodák, jó hírű iskolák, bölcsi, posta, helyi járatú buszközlekedés van, a buszmegálló pár perc gyalog távolságra található. Ipari park, AUDI nagyon könnyen megközelítető, ezért ideális az itt munkát vállalóknak is ez a városrész. 
Hirdetési ár: 84.990.000.-Ft
Győri kis lakás beszámítása lehetséges.
Érdeklődését tisztelettel várom, keressen bizalommal.
 

Kapcsolat

Tóthné Mag Ildikó

Irodavezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter