Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

A vidék színe java
Eladó Családi ház, Kál
#702600323
16 millió Ft
Alapterület 86 m2,  1 945 m2-es telken
Szobák száma 3 szoba
Építési mód Vegyes
Állapot
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Áron alul
  • Kertkapcsolatos
  • Kilátás: Panorámás
  • Szintek száma: 1
  • Komfort: Komfort

Részletes leírás

Eladó családi ház Kál!
Eladásra kínálok kizárólag a Gyémánt Ingatlaniroda portfóliójából Heves megyében, Kál Ady Endre úton egy 86nm-alapterületű családi házat!
Az ingatlan nyugodt mégis központi helyen található. óvoda, iskola, orvosi rendelő és boltok mindössze néhány perces sétával elérhetőek. A vasútállomás és az M3-as autópálya is mindössze csak pár perc, így a közeli városok-Gyöngyös ,Hatvan, Budapest- is könnyen megközelíthetőek.
A házban található, 3 szoba, egy konyha ebédlővel egybekötve, egy fürdőszoba wc-vel és egy tágas előtér illetve külső bejáratú padlás. Minden helységben műanyag nyílászárók kerültek beépítésre a fűtés gázkonvektorral történik. A telek rendelkezik továbbá egy lakható melléképülettel, amelyben egy kis szoba, konyha és zuhanyzós fürdőszoba került kialakításra, télen a meleget kályha biztosítja.
A telken borospince, szőlős és több termő gyümölcsfa is van, megfelelő adottságokkal rendelkezik további gyümölcs vagy zöldség termesztésére is.
Amennyiben fel keltettem érdeklődését nézzük meg együtt!
Gyémánt Ingatlaniroda teljes körű ügyintézéssel áll az eladó és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan kedvezményes hitel finanszírozásához CSOK, babaváró illetve vásárlási hitel lehetőséget kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.
Érdeklődés és megtekintés céljából történő időpont egyeztetés.
Hétfőtől Péntekig 9-17 óráig.
Eladó ingatlanokat keresünk hazai illetve külföldi ügyfeleink számára!

Kapcsolat

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter