Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

A vidék színe java
Eladó Családi ház, Kecskemét, Kadafalva
#144003830
252 millió Ft
Alapterület 197 m2,  1 503 m2-es telken
Szobák száma nincs megadva
Építési mód Tégla
Állapot Luxus
Emelet nincs megadva

További paraméterek

Részletes leírás

Exkluziv Családi ház Kadafalván

Kecskemét-Kadafalva új építésű részén, a Mókus utcában eladó egy 2022-ben épült 197 m2 nettó hasznos alapterületű, átlagot messze meghaladó kivitelezés mellett épült, szinte teljesen új családi ház.

Az épület egy 1503 m2 méretű, önálló parkosított telken helyezkedik el, ahol egy különálló 40 m2 alapterületű lakható melléképület és egy fa szerkezetű 80 m2 alapterületű kerthelyiség is található.

Teherhordó falak 30 cm-es POROTHERM téglából készültek és 15 cm-es szigetelést kaptak, illetve a födémen 25 cm fújt szigetelés került elhelyezésre. A 3 rétegű magas minőségű, fokozott zárású felső kategóriás nyílászárók tovább emelik az épület energia hatékonyságát.

Az épületben kiépített padlófűtés hőellátását kondenzációs kazán biztosítja, de nappaliban egy kandalló is elhelyezésre került. A kandalló képes az egész épületet befűti, de elsősorban látványelemként szolgál. Az épületben 6 db hűtő-fűtő klíma is elhelyezésre került, így a helyiségek külön klimatizálhatóak.

Az épület rezsije a méretéhez képest nagyon alacsony és a remek tájolásnak köszönhetően

A nappaliból a dolgozó szobából és a fő hálószobából közvetlenül egy gyönyörű télikertbe jutunk. A télikert is klimatizált, így télen-nyáron folyamatosan használható.

Az épületben a nyílászárók egyedi gyártásúak és az átlagosnál szélesebbek, hogy a könnyed és akadálymentes közlekedést biztosítsák.  

A parkosított kertbe automata kapun keresztül lehet bejutni, illetve a kert öntözését fúrt kútról üzemelő automata öntöző rendszer biztosítja. A térburkolatok és a parkosítás robot fűnyíró könnyed telepítését teszik lehetővé.

További felszereltségek:

 - redőny, szúnyogháló

- riasztórendszer,

- öntözőrendszer,

- parkosítás, térkövezés

- hátsó kertben gyümölcsös

- klímák (6 db)

Kapcsolat

Parádi Viktor

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter