Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

A vidék színe java
Eladó Családi ház, Kisbodak
#679700418
37.04 millió Ft
Alapterület 95 m2,  806 m2-es telken
Szobák száma 2 szoba
Építési mód Tégla
Állapot Felújított
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Kilátás: Kertre néző
  • Fűtés: Gázkazán
  • Bútorozottság: Bútorozatlan
  • Komfort: Összkomfort
  • Internet: Szélessávú (>10Mbps)
  • Akadálymentesítés: Akadálymentesített

Részletes leírás

Frissen felújított, gázfűtéses, 2 szobás családi ház eladó!

 

Kisbodak településen, családi házas környezetben, szinte teljesen felújított, 95m2 lakóterületű családi ház eladó.

 

KIZÁRÓLAG A CENTRÁL-INGATLAN KíNÁLATÁBAN.

 

A Kisbodakon található családi ház jellemzői:

-A település igazi gyöngyszem a Szigetközben, remek közösségi élettel, barátságos itt élőkkel. Gyönyörű természeti környezetben található, belső tavakkal, tiszta rendezett utcákkal. A Duna ágrendszere remek lehetőség horgászatra, vízitúrákra, kerékpáros- és gyalogtúrákra.

-A 806 m2-es telek szépen rendben tartott. Az udvarban melléképület, tároló épületegyüttes található. Ezek még felújítást igényelnek. A főépület folytatásában lévő helyiségben wc és mosdó került kialakításra.

-A kertben termő gyümölcsfák, egy kevés szőlő és füves rész lett kialakítva. Az ingatlan teljesen közművesített, víz, villany, gáz, csatorna is be van kötve.

-A 95 m2-es családi ház alapterülete növelhető, van lehetőség hozzáépítésre, bővítésre is. Minden falazata égetett, tömör téglából készült. Kiváló szerkezeti, statikai állapotban van. Hibamentes vízszigeteléssel, repedésmentes falakkal.

-A földszintes házban 2 szoba, konyha-étkező, fürdő, mosókonyha wc-vel, előszoba helyiségek találhatóak. A fedett terasz 10m2-es, remekül használható tavasztól őszig tartó időszakban.

-2017-2019 között teljes felújítás is történt. Tetőcsere (teljes tetőszerkezet), műanyag ablakok, redőnyök nappali és hálószoba ablakokon, műanyag bejárati ajtó, új rétegrendű aljzatbeton minden lakóhelyiségben, fürdőszoba felújítás, fűtés-korszerűsítés, lapradiátorok, gázfűtés kondenzációs gázkazánnal. Minden cső- és villanyvezeték kicserélésre került. A teljes felújítás során csak a homlokzati színezés és igény esetén a szigetelés nem készült el, a többi része a családi háznak szakszerűen, kiváló minőségben fel lett újítva.

-A ház főfalai 40 cm vastagságúak, égetett téglából épültek, a födémben 20-40 cm kőzetgyapot szigetelés van. 2017-ben a tető szerkezete is cserélve lett és cserépfedést kapott. Az áramból 3X20A nappali és 1X16A vezérelt mennyiség áll rendelkezésre.

-A lapradiátoros, falba rejtett csövezésű fűtési rendszert kondenzációs gázkazán táplálja, ez készíti a meleg vizet is. A meleg víz előállítására villany is használható, így a gázkazán nyári időszakban pihentethető. A nappaliban egy szép cserépkályha is található ami, ha kell az egész házat befűti. Ez 2018-ban teljesen elbontásra került és újra lett rakva.

-Az udvarban ásott kút van, egy szivattyúval öntözésre jól használható. Rendezett szomszéd házakkal, csendes utcában található a családi ház.

 

A felújított családi ház jelenleg is kiváló szigetelésű, alacsony rezsivel működik. Kiválóan alkalmas kis család vagy 1-2 ember életterének, otthonának. A képeken látható bútorzat (konyhabútor is) elszállításra kerül, ez nem része az ajánlatnak.

A feltüntetett irányár Euróban fizetendő, (92.400.- Euró).

 

Amennyiben a kisbodaki családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon!

 

Kapcsolat

Bubla Zoltán

Irodavezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter