Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

A vidék színe java
Eladó Családi ház, Ludas
#209001529
12.9 millió Ft
Alapterület 64 m2,  2 061 m2-es telken
Szobák száma 2 szoba
Építési mód Vegyes
Állapot Felújítandó
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Azonnal költözhető
  • Jó közlekedéssel
  • Kertkapcsolatos
  • Zöldövezeti
  • Fűtés: Konvektor
  • Szintek száma: 1
  • Komfort: Komfort

Részletes leírás

Falusi házikó hatalmas telekkel

Egy Heves megyei biztonságos, nyugodt kis faluban új életet kezdhet, akár önellátó gazdálkodást is folytathat. Ludas az M3 autópályától 3 km-re, Budapesttől 80 km-re, Gyöngyöstől 18 km-re fekvő falucska.

Az egyik, forgalomtól mentes utcában, de a falu központi részén eladó lett egy régi építésű családi ház, a hozzá tartozó melléképülettel és a hatalmas, 2000m2-nél is nagyobb telekkel. Itt - a kitűnő talajon - bőven megtermelheti a családjának az egész évi zöldséget, gyümölcsöt és persze állatokat is tarthat.

A ház kettő szobából, fürdőszobából, kamrából áll. Van még egy helyiség, ahol a konyha kialakítható, kérem, nézze meg a csatolt alaprajzot, ahol a helyiségek pontos méretét is láthatja.

A ház vegyes falazatú: a főfalak vályogból, a válaszfalak téglából épültek. Állapota a korának megfelelően felújítandó. A víz, villany és gáz közművek a házban vannak. A fűtés gázkonvektorokkal lehetséges. A csatorna kiállás a telken belül található.

Van egy kisebb, szintén vályog építésű, szoba-konyhás ház is a telken. Ide is be van vezetve a víz, villany, és gáz közmű. Az előző lakó ezt használta nyárikonyhaként.

A faluban megtalálható közért, húsbolt, dohánybolt, orvosi rendelő, posta, könyvtár, fodrász, óvoda, általános iskola (csak alsó tagozat), játszótér, sportpark, rendezvénytér, ahol rendszeresek a kulturális események.

Ha gépkocsit használ, akkor pár perc alatt az M3 autópályára juthat. Budapest kb 45 perc alatt elérhető így.

Ha nincs gépkocsija, akkor is bőven van lehetősége a kimozdulásra: buszokkal, vagy vasúttal a közeli nagyobb városokba, vagy akár Budapestre is eljuthat.

Kérem, hívjon, ha el tudja képzelni itt az életét és ingatlant szeretne vásárolni. Hétvégén is hívhat!

 

Kapcsolat

Szikszainé Szabó Éva

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter