Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

A vidék színe java
Eladó Családi ház, Mosonmagyaróvár, Majrok
#679700401
73.8 millió Ft
Alapterület 110 m2,  380 m2-es telken
Szobák száma 4 szoba
Építési mód Tégla
Állapot Felújított
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • CSOK igényelhető
  • Jó közlekedéssel
  • Kertkapcsolatos
  • Zöldövezeti
  • Kilátás: Kertre néző
  • Fűtés: Gázkazán
  • Bútorozottság: Részben bútorozott
  • Szintek száma: 2
  • Komfort: Összkomfort
  • Internet: Szélessávú (>10Mbps)
  • Akadálymentesítés: Nem akadálymentesített

Részletes leírás

Jó méretű családi ház csendes utcában eladó!

 

Kizárólag a Centrál-Ingatlan kínálatában!

 

Mosonmagyaróvár majoroki városrészén, belvárosától autóval 3 percre, 2003-ban teljesen felújított, átépített családi házat kínálunk.

A ház környezetéből adódóan kifejezetten csendes helyen található. Közelben a Lajta folyó vízpartja és a belváros is 15 perc sétával elérhető. Sportolási, kikapcsolódási lehetőségek is gyalogosan elérhetők.
 

-A házhoz tartozó telek terület 380 m2. A telek két utcára nyílik amire két, önálló családi ház épült egymástól távolabb. A két utcafront miatt nincs közös telekrész, mindkét háznak és telekrésznek saját bejárata van. A házak önálló helyrajzi számon vannak, a telek használata szerződéssel szabályozott.

-Füvesített kertben örökzöldek, kerti pavilon található. A két telekrész sövénysorral van elválasztva. A nappaliból nyíló, részben fedett terasz a kert felé néz. Az udvarban két autó is elfér.

-A családi ház teljes lakóterülete 110m2 + 28m2 részben fedett terasz. 2019-ben a tetőtér egy rész lett beépítve ahol egy szoba készült. Lehetőség van a tetőtér másik részének beépítésére is ahol még egy szoba kialakítható.

-A ház belső elosztása: a földszinten tágas nappalit találunk nagyobb belmagassággal és gerendás mennyezettel. Az étkező-konyha is jó méretű, világos. A földszinten lévő, 2 tágas hálószoba 19m2 és 15m2-esek. Továbbá fürdő wc-vel, háztartási helyiség, közlekedő található.

Az emeleten egy tetőtéri szoba készült aminek teljes alapterülete 17m2, ami mellé egy hasonló méretű szoba még könnyen elkészíthető itt, ez jelenleg tároló helyiség.

-A terasz 27.84m2-es, 9m2-es része fedett, tavasztól őszig jól használható.

-Az épület tégla falazatú, kiváló szerkezeti és statikai állapotban van. A tetőtér beépítés kialakítása 2019-ben készült.

-Hőszigetelt üveggel készült műanyag profilú nyílászárók redőnnyel és rovarhálóval lettek felszerelve. A tetőtérbe Velux ablakok kerültek.

-Kombi gázkazán biztosítja a fűtést radiátoros rendszerrel és a meleg vizet készíti. A gázkazán 2013-ban lett cserélve.

-A 2003-as bővítésnél, felújításnál burkolat, szaniterek, konyhabútor, ablakcserék, vezeték cserék, tető héjazat csere, nappali, terasz építés, stb. történtek. A 2019-es tetőtér beépítésnél egy szoba lett kialakítva, továbbá a másik tetőtéri részt leszigetelték, ablakkal ellátták, jelenleg tárolóként funkcionál.

-A jó méretű konyhabútor elég tárolóhelyet biztosít. Az étkező praktikusan a konyhával egy helyiségben található. A nappaliban egy kandalló keret készült, füstmentes elektromos vagy bioetanol kandallóbetét elhelyezhető benne.

A ház alacsony költséggel üzemeltethető. Szuper helyen található. A hálószobák kifejezetten tágasak és a 27m2-es nappali, 2.9m-es belmagassággal szintén jó méretű. Érdemes megnézni.

 

Amennyiben ez a mosonmagyaróvári eladó családi ház felkeltette figyelmét, kérem keressen a megadott elérhetőségeken!

Kapcsolat

Bubla Zoltán

Irodavezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter