Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

A vidék színe java
Eladó Családi ház, Mosonmagyaróvár, Belváros
#679700424
248.8 millió Ft
Alapterület 289 m2,  2 195 m2-es telken
Szobák száma 5 szoba
Építési mód Tégla
Állapot Luxus
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Kilátás: Kertre néző
  • Fűtés: Gázkazán
  • Bútorozottság: Részben bútorozott
  • Szintek száma: 1
  • Komfort: Dupla komfort
  • Internet: Szélessávú (>10Mbps)
  • Akadálymentesítés: Nem akadálymentesített

Részletes leírás

Belvárosi, prémium kategóriás, elegáns családi ház eladó!

 

KIZÁRÓLAG A CENTRÁL-INGATLAN KÍNÁLATÁBAN!

 

Mosonmagyaróváron, az óvári városrész belvárosától pár percre kínáljuk ezt a kényelemre és élhetőségre tervezett családi házat. Prémium minőség, egyedi megoldások mindenhol!

-A családi házban minden részlet jól kitalált és kiválóan kivitelezett, az elegancia és az időtállóság kézzelfogható. Itt elsőre is, mindenki otthon érzi magát. A terek tágasak és egyben élhetőek is.

-A telek 2195m2-es, a ház össz. alapterülete 323m2 (lakótér+garázs+pince), hasznos alapterülete 289m2 (lakótér+terasz fele), lakótere 253m2.

-A helyiségek jó elosztásúak. Van hely nagyobb társaságnak, partik, összejövetelek megvalósítására. A privát részek is jól tervezettek, 3 hálószoba, 3 fürdő, gardrób, óriási terasz, garázs (két autónak) és az egyéb helyiségek is mind a kényelmet szolgálják.

-Egy önálló bejáratú apartman kialakítása is elő van készítve, ami a garázs után található. A 42.5m2-es garázs egy részének leválasztásával, már készen is van a konyha, fürdő, nappali helyiségekből álló kis lakás. További két hálószoba is kialakítható a ház lakórészén, ha erre igény mutatkozik.

-A tégla burkolatú, 45m2-es pince kifejezetten a jó beszélgetések, poharazgatások színtere. Az italtartók már készen vannak, a hangulat adott.

-A kert szépen parkosított, zárt kerítéssel bekerített. Öntözőrendszer táplálja a pázsitot és a növényeket. Közel 30 gyümölcsfa már bőséges termést tud hozni, kiegészítve egy kis szőlővel és konyhakerttel megtermelhető a vitaminforrás. A térkövezés is minden szükséges helyen megvan. A hátsókertben egy 18m2-es tároló is készült, a kerti dolgok tárolására. A térkövezett részen akár 6-8 autó elfér. A dupla garázsban két felső kategóriás autó befér.

-A családi ház stílusa és anyaghasználata eleganciát tükröz minden részletében és egészében is. Öröké divatos, visszafogott, de igényes burkolatokkal, berendezési tárgyakkal, kiegészítőkkel.

-Nappali (50m2), étkező (24m2), konyha (16m2) külön helyiségben, de egymásból nyílóan lett kialakítva. A 72m2-es, részben fedett teraszra mindhárom helyiségből ki lehet menni, ami jól használható szinte minden évszakban.

-A földszintes házban, a nagy hálószobához fürdő és gardrób is kapcsolódik. Ez a rész jól használható a család rangidős tagjainak. A másik két hálószobának is saját fürdője és gardróbja van.

-Továbbá háztartási helyiség, kamra, vendég wc készült még az első részen. A garázs után konyha, fürdő lett kialakítva.

-A ház műszakilag is a kiváló kategóriába tartozik. Homlokzati szigeteléssel, vörösfenyő nyílászárókkal. A közösségi terekben 2.9 m-es belmagassággal készült.

-A házban gázkazán biztosítja a meleget, padló- és radiátoros fűtéssel. Minden helyiség fűtött,. A nappaliban vízteres kandalló is készült a hangulatos téli estékre. Ami a ház egészének fűtésére is alkalmas.

-A tetőre 7.5kWh-s napelemrendszer került ami bőséggel megtermeli a felhasznált áramot. A kapacitásból adódóan akár elektromos autó töltésre is elegendő. Még éves elszámolással, így a többlet termelés később is felhasználható.

-Riasztórendszer mindenhol megvan, a teraszon is van külső mozgásérzékelő. A kertben fúrt kút táplálja az automata öntözőrendszert. A beépített bútorok, gépek maradnak, a berendezési tárgyak megbeszélés tárgyát képezhetik.

 

Minden megvan, amit egy minőséget és eleganciát kedvelő tulajdonos számára fontos. A ház akár 2 hónapon belül is beköltözhető és nem kell 1-2 évet bajlódni a tervezéssel és kivitelezéssel. Az ingatlan saját részre készült, ez élőben is jól érzékelhető.

 

Komoly ház, komoly vásárlónak!

 

Amennyiben ez a prémium kategóriás családi ház vagy bármely kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését keressen a megadott elérhetőségeken további információkért!

Kapcsolat

Bubla Zoltán

Irodavezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter