Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

A vidék színe java
Eladó Családi ház, Nyíregyháza, Nyírszőlős
#213800446
63.9 millió Ft
Alapterület 130 m2,  1 004 m2-es telken
Szobák száma 2 szoba
Építési mód Tégla
Állapot Új építésű
Emelet nincs megadva

További paraméterek

Részletes leírás

Nyírszőlőben modern, lapostetős új építésű önálló családi ház!

Nyíregyháza Nyírszőlőben az M3-as elkerülőtől 2 percre  eladásra kínálok egy  modern stílusú, földszintes, igényes kivitelű 2 hálószobás+amerikai konyhás nappalis , kádas fürdőszobás,mosókonyhával , kamráva és gardróbbal rendelkező 110 m2 alapterületű, hőszigetelt, önálló családi házat, 1004 m2-es telken, 28 m2-es garázzsal. Igény szerint átalakítható 3 szoba+nappalis házzá!

Bramac tetőcseréppel, 3 rétegű üvegezéssel, 5 légkamrás tokszerkezettel. Az ingatlan 30-as Porotherm téglából 15 cm-es hőszigeteléssel épül.

Fűtési rendszere több lépcsős: 

Kondenzációs gázkazán padló vagy radiátor fűtéssel(igény szerint), hőszivattyús melegvíz előállítás (bojler) illetve ezen kívűl egy 3,5KW-os inverteres klíma a nappaliban

 

Az ingatlan körbekerített, a járda és a garázs előtt térkövezett. A leendő tulajdonos kiválaszthatja a burkolatokat, a szanitereket, belső nyílászárókat. Az ingatlan várható átadása 2024 tavasz

Megbízható, 30 éves tapasztalattal rendelkező nagy múltú kivitelezőtől! Az első perctől a kulcsátadásig folyamatos a kapcsolattartás és mindenre találnak megoldást, legyen az akár műszaki jellegű kérdés vagy pénzügyi finanszírozás!

Higgye el nem fog csalódni!

Kapcsolat

Veress Brigitta

Irodavezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter