Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

A vidék színe java
Eladó Családi ház, Pácin
#683800389
25 millió Ft
Alapterület 1 500 m2
Szobák száma 6 szoba
Építési mód Vegyes
Állapot
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • CSOK igényelhető
  • Kertkapcsolatos
  • Zöldövezeti
  • Fűtés: Konvektor
  • Komfort: Összkomfort

Részletes leírás

Pácinban 2 ház 1 telken

Pácin településen eladásra kínálok 1 telken 2 családi házat. A két ház 1 helyrajzi szám alatt van. Közös udvar köti össze, ami igény esetén akár osztható.

 

1. ház - emeletes:

Az ingatlan 1997-ben épült, tégla építésű. Nyílászárói műanyagok. Ablakai redőnnyel és szúnyoghálóval vannak ellátva. Az alsó szinten található 2 állásos garázs, valamint a fürdőszoba + toalett. Az emeletre fa lépcsőn jutunk fel, ahol a konyha és 3 tetőtéri szoba található.

 

2. ház:

Vályogból épült, fölszintes. 3 szobával rendelkezik, konyhával, fürdőszobával + WC-vel és egy spájzzal. Zárt tornác tartozik hozzá. A bejárati ajtó műanyag, az új ablakokat a tulajdonos biztosítja. Az ingatlan fűtéséről gázkonvektor gondoskodik. Másodlagos fűtésként cserépkályha is rendelkezésre áll. 

 

Az ingatlanokhoz hátsókert tartozik, ami akár gazdálkodásra is alkalmas. Az udvar füvesített. A telken a 2 állásos garázson túl egy másik garázs is rendelkezésre áll. 

 

Az ingatlan tehermentes. Falusi CSOK igénybe vehető. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal. Megtekintése telefonos egyeztetést követően lehetséges.

 

Kapcsolat

Piroska József

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter