Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

A vidék színe java
Eladó Családi ház, Pilismarót, Dobozi Mihály utca
#712300126
58.99 millió Ft
Alapterület 78 m2,  1 129 m2-es telken
Szobák száma 2 szoba
Építési mód Tégla
Állapot
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Áron alul
  • Azonnal költözhető
  • CSOK igényelhető
  • Kertkapcsolatos
  • Zöldövezeti
  • Kilátás: Panorámás
  • Fűtés: Vegyes tüzelés
  • Szintek száma: 1

Részletes leírás

Varázslatos menedék a Pilis ölelésében

Megvételre kínálok a Dunakanyar egyik kedvelt településén, a festői Pilismaróton egy panorámás ingatlant.

Ház az utca végén, közvetlen az erdő mellett van. Az állandó vízhozamú Malom-patak is átfolyik a telken. A tornácról látszik a középkori pilismaróti templom, a verandáról az Ad Herculem Castra - azaz a Herkulesről elnevezett római erőd - hegye.

Az 1129 nm-es telken álló ház a '80-as években épült B30-as téglából. Tulajdonosa az elmúlt években telejskörűen felújította. A munkálatok során az épület külső hőszigetelést kapott, a nyílászárókat műanyagra cserélték, szúnyoghálóval látták el. A víz- és villanyvezetékeket áthúzták, új csatornarendszert építettek ki, a fűtést korszerűsítették. Az otthon melegéről fatüzeléses vízteres kályha gondoskodik, radiátorors hőleadókkal. A rendszer téliesített, a keringető rendszer automatizált. Helyiségenként egy modern Nobo infrapanelt is felszereltek. A meleg vizet két db villanybojler szolgáltatja.

A lakóház hasznos alapterülete 78 nm mellette teljes hosszában tornác húzódik. Az előszobából nyílik  egy hálószoba, egy fürdőszoba, egy szervíz helység, és egy nagy méretű nappali-konyha étkező. Utóbbi helyiség egy 12 nm-es teraszban végződik. A vizesblokkot járólappal, a szobákat laminált padlóval burkolták.

Közvetlen az erdő alatt egy 15nm-es szigetelt kis ház is található nagy nyilászárókkal, hasznosításának a tulajdonos fantáziája szab határt. Kialakítható benne nyárikonyha, konditerem, sószoba, vagy akár egy kisebb minigarzon is.

A telek méretéhez képest alacsony beépítettségű ház tovább bővíthető. 

Az udvar rendezett, szép állapotú, ledes világítási rendszerrel ellátva. A kert alsó részében lévő patakhoz erdei lépcső vezet, ahol található még egy működő kút is.

A biztonságot kódzáras kapu és kódkártyás bejárati ajtó, valamint a ház kamerarendszere szolgáltatja.

Az ingatlan családi házként is és vendégházként is remek befektetés lehet. Jelenleg is üzemelő, Kék Lámpás Vendégház 4 fő befogadására alkalmas.

Megegyezés esetén akár a vendégház teljes felszereltséggel (fürdődézsa, dekor kellékek, bútorok, textíliák, vendégház weboldala) is eladó. 

Ajánlom vállalkozóknak tovább üzemeltetésre, összeköltözőknek, családoknak, akik a nagyvárosok zajától távol, madárcsicsergős környezetben képzelik el szabadidejüket, vagy mindennapjaikat.

Az ingatlan per-, teher-, és igénymentes, a vételár kiegyenlítését követően azonnal birtokba vehető.

Előzetes időpont egyeztetés után a hét bármely napján megtekinthető.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, vagy bővebb információra van szüksége, hívjon a megadott számon telefonon vagy WhatsAppon.

Irodánk teljeskörű bankfüggetlen hitelügyintézéssel, jogi háttérrel áll ügyfelei rendelkzésére.

 

 

Kapcsolat

Dinnyés Nóra Zsuzsanna

Irodavezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter