Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

A vidék színe java
Eladó Családi ház, Sándorfalva, Kiskertek
#685400126
26 millió Ft
Alapterület 18 m2,  1 546 m2-es telken
Szobák száma + 1 félszoba
Építési mód Tégla
Állapot
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Kertkapcsolatos
  • Zöldövezeti
  • Kilátás: Kertre néző
  • Fűtés: Klímás hűtés-fűtés
  • Szintek száma: 1
  • Komfort: Összkomfort

Részletes leírás

Gazdálkodásra alkalmas birtok eladó

Megúnta a nagyvárosi nyüzsgést, szeretne csendes békés környezetben élni egy jó házban? Esetleg gazdálkodna is ugyanitt? 

 

Akkor remek választás lehet ez a sándorfalvi birtok. Jó a ház, elég nagy a telek, csendes, nyugodt környék, jól megközelíthető, és minden kényelem megtalálható. 

 

Kicsit bővebben. A sándorfalvi kiskertekben (Ópusztaszer felé), eladó egy téglából épült 1 szobás családi ház, szépen parkosított kerttel. A házban kialakítára került a fürdőszoba, a konyha azonban még nem. A ház teljes területe nagy belmagasságú pincével ellátott, amely száraz, hűvös, és betonos. Itt mindet remekül lehet tárolni, valamint a pincelejáró felett van egy terasz is, ami esetleg beépíthető. 

A pincébe ezen terasz alatt, az esőtől védett bejáraton keresztül juthatunk le.

 

Nyáron a kert locsolásához fúrt kútra telepített szivattyút lehet használni. A főzés jelenleg palackos gázzal megoldhatóa konyha kialakítása után, a vízellátás pedig hidrofor segítségével saját kútról történik. Ez így gyakorlatilag rezsimentessé teszi az ingatlant. 

A ház mellett van egy kellemes méretű fedett és kikövezett pihenő hely, itt házibulitó kezdve minden szabadtéri elfoglaltság tehető. A tetővel fedett részhez csatlakozik egy fedetlen, de kikövezett kertrész is, napozáshoz alkalmas terület. Persze  a kerti medencének is jut hely. 

 

A kert parkosított, virággal, növényekkel, a gazdálkodásra szánt részen jelenleg málna és szőlő ültetvény talált helyet. 

A teljes terület öntözhető, ehhez fúrt kút is rendelkezésre áll.

 

Az ingatlan bővíthető a szomszédos egy vagy két telek  megvásárlásával. A baloldali telken egy családi ház is van, ennek ára 56 millió forint.

A harmadik telek jelenleg tele van gyümölcsfákkal, valamint van egy kutyatenyésztéshez alkalmas kennel rendszerrel. Ennek a teleknek a mérete 2196 m2, ára 15 millió Ft. fontos tény, hogy a telken áll egy távvezeték oszlop, azonban a telek használatát ez semmiben nem befolyásolja.

 

Mindhárom telken csepegtetős öntöző rendszer van kialakítva. 

 

Gondolkozzon el az ajánlaton, érdemes körül nézni a birtokon, és ajánlatot tenni rá. 

 

Kapcsolat

Hitter Ferenc

Irodavezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter