Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

A vidék színe java
Eladó Családi ház, Sándorfalva, Kiskertek
#685400127
56 millió Ft
Alapterület 74 m2,  1 459 m2-es telken
Szobák száma 2 szoba + 1 félszoba
Építési mód Tégla
Állapot
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Kertkapcsolatos
  • Zöldövezeti
  • Kilátás: Kertre néző
  • Fűtés: Klímás hűtés-fűtés
  • Szintek száma: 1
  • Komfort: Összkomfort
  • Akadálymentesítés: Nem akadálymentesített

Részletes leírás

Gazdálkodásra alkalmas birtok eladó

Megúnta a nagyvárosi nyüzsgést, szeretne csendes békés környezetben élni egy jó házban? Esetleg gazdálkodna egy kicsit is ugyanitt? 

 

Akkor remek választás lehet ez a sándorfalvi családi ház kellemes méretű telekkel. Jó a ház, elég nagy a telek, hogy mindennek legyen hely, csendes, nyugodt környék, jól megközelíthető, és minden kényelem megtalálható. 

 

Kicsit bővebben. A sándorfalvi kiskertekben (Ópusztaszer felé), eladó egy Ytong téglából épült 2+1 szobás családi ház, szépen parkosított kerttel, garázzsal. A ház teljes területe nagy belmagasságú pincével ellátott, amely száraz, hűvös, és betonos. Itt mindet remekül lehet tárolni, de a mérete miatt pinceparti tartására is alkalmas. 

A földszinten zárt teraszon keresztül juthatunk a házba. A terasz mérete és kialakítása akár lakószobának is megfelel. A bejárat kis közlekedőbe nyílik, innen lehet feljutni a tetőtérbe, valamint a nappaliba, fürdőszobába és a konyhába. a konyha nem nagy méretű, de tartozik hozzá étkező rész.A tetőtérben két hálószoba található, illetve egy gardrob rész. 

Összességében 2-3 fő részére tökéletes élettér, melyben most is életvitel szerűen laknak. Állandó lakcím bejelentése lehetséges.

 

A pincébe esőtől védett bejáraton keresztül juthatunk le.

A házon 10 kw-os napelem rendszer van. Ez segíti az elektromos fűtést télen, illetve nyáron a kert locsolásához használatos szivattyúkat. A főzés jelenleg palackos gázzal megoldott, a vízellátás pedig hidrofor segítségével saját kútról történik. Ez így gyakorlatilag rezsimentessé teszi az ingatlant. 

 

A család autója garázsban parkolhat, illetve van még hely akár két autónak is a bejáraton belül. 

A kert szépen parkosított, tele virággal, növényekkel, gyümölcsfákkal. 

A teljes terület öntözhető, ehhez fúrt kút is rendelkezésre áll. A telek hátsó részében van egy könnyűszerkezetes nagy alapterületű építmény, ami műhelynek, tárolónak, bárminek használható.

 

Az ingatlan tövábbi telekrészekkel bővíthető, akár 4000 m2-el is. A szomszédos telken van egy lakható kis ház is, illetve pihenő-bulizó park rész. Ennek ára 26 MFt. 

A következő telek is eladó, itt csak gyümölcsfák vannak, illetve egy 3 részes kutyakennel. Egyben megvéve a 3 rész 92 MFt. Ez a telek 15 MFt.

 

Gondolkozzon el az ajánlaton, érdemes körül nézni az ingatlaban, és ajánlatot tenni rá. Hívjon és megmutatok mindent.

 

 

 

Kapcsolat

Hitter Ferenc

Irodavezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter