Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

A vidék színe java
Eladó Telephely, Szeged, Baktó
#685400094
29 millió Ft
Alapterület 100 m2,  160 m2-es telken
Szobák száma 3 szoba + 1 félszoba
Építési mód Tégla
Állapot
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Jó közlekedéssel
  • Kertkapcsolatos
  • Zöldövezeti
  • Kilátás: Utcára
  • Fűtés: Kondenzációs kazán
  • Bútorozottság: Bútorozatlan
  • Szintek száma: 1
  • Komfort: Összkomfort

Részletes leírás

Baktóban több célra használható családi ház eladó

Sürgősen eladó!!!

 

Szeged Baktó területe igazi család házas paradicsom. Itt vállalkozni is a legjobb lehetőség. Ez az álma most teljesülhet ennek az ingatlannak a megvásárlásával.

 

Használati megosztással kialakított mintegy 160 m2 telekrészen eladó egy 110 m2-es önálló épület. Az épület áll egy nagyobb kb. 90 m2-es teremből, valamint a szükséges mellékhelyiségből,l illetve kialakításra került egy kisebb iroda rész is. Öltöző és konyha kialakítása megoldható. A telek leválasztása folyamatban van, ügyvéd által készített használati megosztás szintén megoldásra vár.

 

További hasznosítását tekintve bármilyen vállalkozást lehet benne folytatni, elég nagy a belmagassága, akár raktárnak is alkalmas, szükség esetén targoncával is járható. De lehet itt egy jó konditerem, (és hozzá simán elfér benne  pl. egy jakuzzi, és/vagy szauna, stb.), vagy lehet moziszobát kialakítani az összes hangulati elemmel. És még rengeteg ötlet van a hasznosításra. Az épület felújításra vár, de átépítése is lehetséges, melynek során létrehozható egy 2-3 szobás lakóingatlan. Ehhez minden közmű rendelkezésre áll, az elektromos energia ellátás pedig 380V-os ipari áram. Ez az épület az utcáról önálló bejáraton keresztül megközelíthető. 

 

Tömegközlekedés helyben van, Szeged bármely pontja remekül elérhető. A kert, és az utcai növényzet elrejti a házat és lakóit, így az utcai zajok nem jutnak be az ingatlanba. Nézze meg, álmodja meg és vegye meg, hogy teljesüljenek az álmai. ehhez mindenben tudok segíteni, hívjon bizalommal.

Kapcsolat

Hitter Ferrenc

Irodavezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter