Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

A vidék színe java
Eladó Családi ház, Szerencs, Belváros
#698900501
16.5 millió Ft
Alapterület 79 m2,  892 m2-es telken
Szobák száma 2 szoba + 1 félszoba
Építési mód Tégla
Állapot Felújítandó
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Azonnal költözhető
  • Kertkapcsolatos
  • Zöldövezeti
  • Kilátás: Utcára
  • Fűtés: Cirkó
  • Szintek száma: 1
  • Komfort: Összkomfort
  • Akadálymentesítés: Nem akadálymentesített

Részletes leírás

Felújítandó ház Szerencsen!

Kiváló lehetőség mindazok számára, akik szeretnék saját ízlésük szerint átformálni új otthonukat. Az ingatlan a város frekventált részén helyezkedik el, így ideális választás lehet minden generációnak, akik értékelik a VÁROSI KÖZELSÉGET és a nyugodt környezetet egyaránt.
 
A TELJES FELÚJÍTÁSRA szoruló ház 79 négyzetméteres lakóterülettel rendelkezik, amely három kényelmes szobából áll. A ház szerkezete masszív, a terek jól alakíthatók, így lehetőség nyílik egy modern, praktikus elrendezés kialakítására. Az ingatlan gáz cirkó és vegyes tüzelésű kazánnal is felszerelt, biztosítva ezzel a többféle fűtési lehetőséget, ami hozzájárulhat a RUGALMAS ENERGIAGAZDÁLKODÁSHOZ.
 
A 890 négyzetméteres telek bőven kínál helyet mindazoknak, akik kertészkedésben, szabadtéri tevékenységekben vagy akár jövőbeni bővítésben gondolkodnak. Az INGATLAN körül elérhetők mindazok a lokációs előnyök, amelyek egy KIVÁLÓ ÉLETMINŐSÉGET biztosíthatnak: közel van a város központja, bevásárlási lehetőségek, iskolák és egyéb alapvető szolgáltatások is.
 
Ez a szerencsi családiház nemcsak az épület, hanem a környék szempontjából is remek befektetési lehetőség. NE MARADJON LE róla, és fedezze fel, milyen lehetőségek rejlenek ebben az ingatlanban! Ideális választás mindazok számára, akik szeretnék saját életükbe illeszteni a városi élet kényelmét, ugyanakkor a nyugalom szigetét keresik Szerencs egyik legjobban megközelíthető területén.

Kapcsolat

Kozák Csaba

Irodavezető

+36 70 630-5040
kozak.csaba@newex.hu
Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter