Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

A vidék színe java
Eladó Családi ház, Taktaharkány
#173700503
20.5 millió Ft
Alapterület 177 m2,  1 440 m2-es telken
Szobák száma 4 szoba
Építési mód Szilikát
Állapot Átlagos
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Kertkapcsolatos
  • Kilátás: Udvari
  • Fűtés: Kondenzációs kazán
  • Komfort: Dupla komfort

Részletes leírás

Taktaharkány 4 szoba + nappalis családi ház eladó

Taktaharkány, egy átmenő forgalomtól mentes zsák utcájában, 177 nm-es 4 szoba + nappalis tetőtér beépítéses klimatizált családi ház, garázzsal, 1440 nm-es gyümölcsfákkal telepített telekkel eladó.

Az 1988-ban épült szilikát falazatú ingatlan Bramac cseréppel fedett, fűtését vadonat új kondenzációs gázkazán biztosítja radiátor hőleadókon keresztül, kiegészítő fűtésként egy 3,5 Kw-os hűtő-fűtő klíma is beépítésre került. A családi házon a közelmúltban részben felújításra kerültek a burkolatok és a nyílászárók a fürdőszobában új szaniterek kerültek beépítésre egy épített zuhanyzóval, továbbá megújult a konyha is. 

Az eladó ingatlant kimondottan azoknak a családi ház keresőknek ajánljuk, akik Miskolc és Szerencs közelében egy folyamatosan fejlődő településen keresik leendő otthonukat, ahol éppúgy megtalálható az iskola, óvoda, bölcsőde mellett az orvosi rendelő, fogászat, gyógyszertár, posta, Abc is.  

Az ingatlan személyes megtekintése csak előre egyeztetett időpontban lehetséges ezért kérem keressen a megadott elérhetőségeken!

 

www.nordhome.hu

Kapcsolat

Bartuska Dénes

Ingatlanközvetítő

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter