Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

A vidék színe java
Eladó Családi ház, Tatabánya, Bánhida
#692000265
36.97 millió Ft
Alapterület 62 m2,  400 m2-es telken
Szobák száma 2 szoba
Építési mód Acélszerkezetes
Állapot Új építésű
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Fűtés: Padlófűtés
  • Szintek száma: 1
  • Komfort: Összkomfort

Részletes leírás

ELADÓ Új építésű ENERGIATAKARÉKOS, modern, okos otthon!

Az új építésű acélszerkezetes CSALÁDI HÁZAK magas műszaki tartalommal, fokozott energiahatékonysággal, modern kivitelben épülnek. Az ár az építész és a szakági terveket is tartalmazza!
A családi házak tervezése átgondolt, több méretben, a kisméretű 39 nm-es háztól egészen a 160 nm-ig, több száz terv közül mindenki megtalálhatja a számára megfelelő álom otthont. A tervek között van egyszintes, ikerház, vagy többszintes ház, garázzsal vagy anélkül.
Az épület alapozása betonalap 0,45 cm szélességben és 0,90 cm mélységben. Az aljzat beton 10 cm, hálós vasalással és 4 mm-es bitumenes talajnedvesség elleni vízszigeteléssel.
A szerkezetváz rácsos tartószerkezettel készül, az elemek előszerelése műhelyben történik.
Az ELADÓ házak falai 47%-al jobb hőtartásúak a 30-as Porotherm téglánál. A külső teherhordó falak 15 cm profilméretű vázkerettel készülnek. Kívülről az OSB építőlemez 20 cm-es EPS 80-as hőszigeteléssel lesz ellátva, ezen belül 15 cm-es, nagy külső zajterhelésű kőzetgyapot szigetelés található. Befelé haladva egy rétegben párazáró fólia, illetve kombinált tűz, behatolás, pára, zaj és a vizes helyiségekben nedvesség elleni gipszkarton lesz. A belső fal felület vakolás, glettelés után fehér színű záróréteget kap. Eltérő szín felár ellenében választható.
A belső válaszfalak többféle profilméretű vázkialakítással készülnek, a határolt terek igényeinek megfelelő rétegszerkezeti kialakítással.
A száraztechnológiás építkezésnek köszönhetően a falak nem penészesednek.
A födém szintén rétegszerkezetű, a tetőszerkezetre 35x50 cm-es lécekre Bramac betoncserép kerül.
Az épület fűtése padlófűtés, a fűtésrendszer szabályozása helyiségenként lehetséges, akár a távolból is külön programozható. Felár ellenében hőszivattyús fűtőrendszer, vagy napelem kiépítés választható. A melegvízellátást Ariston villanybojler biztosítja.
Felár ellenében levegőztető és hűtésrendszer is választható.
A bejárati ajtó fehér, tömör műanyag ajtó, 73 mm-es, 5 légkamrás profil rendszerből készül. Az ablakok is műanyagok, 6 mm-es, 5 légkamrás, 3 rétegű üvegezéssel. Redőnytok igény szerint rendelhető.
A beltéri ajtók acélkeret merevítéssel, MDF lapborítással, 3D marással, vákumfóliázással készülnek.
A szerződés 1 db fürdőszobát tartalmaz, melybe egy akril fürdőkád vagy egy zuhany, egy wc, egy mosdó és egy mosógép csatlakozási lehetőség kiépítése kerül.
A hidegburkolatok 6.500,- Ft/nm, a meleg burkolatok 5.000,- Ft/nm áron választhatók, ennél drágább felár kifizetése mellet rendelhető. A melegburkolatokhoz színazonos szegőléc 800 Ft/fm áron választható. Egyedi méretű burkolólapok is rendelhetőek felárasan.
Az ELADÓ háznak rendkívül gazdaságos a fenntartása. Megalkotásakor a tervezők a funkcionalitásra és a lakók mindennapi kényelmére összpontosítottak. Az alaprajzokat praktikus elrendezés jellemzi.
A 62 nm-es családi ház helyiségei:
- 1 amerikai konyhás nappali
- 1 szoba
- 1 fürdőszoba
- 1 előszoba
- 1 közlekedő
- 1 háztartási helyiség
A házak kivitelezési ára nem tartalmazza a telek árát, a bútorokat, és azok beszerelését, a lámpatesteket, a műszaki berendezéseket, a beltéri kilincseket, a tereprendezési munkálatokat, a közműveket.
Az ELADÓ házak megvásárlása kulcsrakészen lehetséges, 15%-al olcsóbb a kulcsrakész kivitelezés az átlag téglaházhoz viszonyítva.
Átadás kötbérrel garantáltan, a szerződéskötéstől számítva 6 hónapon belül várható.
10+15-ös Családi Otthonteremtési Kedvezmény igényelhető rá.
Válasszon magas műszaki színvonalú, minden igényt kielégítő, korszerű Családi házat, Magyarországon, saját telkére.

 

Adatbázisunkban számos eladó-kiadó ingatlan közül választhat.
Személyre szabott ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel állunk ügyfeleink rendelkezésére.
Teljes körű díjmentes CSOK és hitelügyintézés nem csak a tőlünk vásárolt ingatlanokra.
Minden egy helyen, az ingatlan bemutatásától a birtokba adásig!
Hitelminősítés a Fő téri irodánkban a hét minden napján.
Várjuk hívását!

Kapcsolat

Lukácsi Illa

Irodavezető, Értékesítési vezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter