Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

A vidék színe java
Eladó Családi ház, Tatabánya, Kertváros
#692000271
200 millió Ft
Alapterület 540 m2,  982 m2-es telken
Szobák száma 7 szoba
Építési mód Tégla
Állapot Felújított
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Jó közlekedéssel
  • Kertkapcsolatos
  • Kilátás: Vegyes
  • Fűtés: Kondenzációs kazán
  • Bútorozottság: Részben bútorozott
  • Szintek száma: 3
  • Komfort: Dupla komfort

Részletes leírás

Új otthona várja Tatabánya Kertvárosban!

Az ELADÓ családi ház Tatabánya Kertvárosban, családi házas övezetben, rendezett környezetben található. Ez a 2000-ben épült, és azóta gondosan karbantartott, 2020-ban felújított családi ház 540 négyzetméteren nyújt luxust és kényelmet. A 982 nm-es telken lévő, téglából épült, kiváló minőségű szerkezet biztosítja a stabilitást és a tartósságot, míg az átgondolt tervezés minden igényt kielégít.

 

Az ELADÓ családi ház mindent kínál, amire egy modern családnak szüksége lehet. A tágas szobák és a kényelmes fürdőszobák biztosítják a kényelmet és a privát teret minden családtag számára, míg a szabadidős lehetőségek és a kert kínálta örömök garantálják a szórakozást és a közös időtöltést. Minden szobában klíma biztosítja az optimális hőmérsékletet, míg a földszinten elhelyezett központi klíma további kényelmet biztosít. A műanyag ablakok, redőnyök és szúnyoghálók segítenek megőrizni a belső környezet tisztaságát és kényelmét. A 10 cm-es szigetelés hozzájárul az energiatakarékos működéshez. A fűtést Vaillant gázkazán biztosítja. Az áram teljesítménye 3 x 25 amper. A gyönyörű kert öntözését öntözőrendszer segíti, hogy mindig frissen és zölden ragyogjon.

 

Az ELADÓ családi ház 3 szintes, szintenként külön bejárattal, így több generáció együttélésére kiválóan alkalmas.

Az alagsori szinten egy fűthető belső medencével és szaunával felszerelt wellness oázis várja Önt, ahol a stressz és feszültség pillanatok alatt feloldódik. A tágas nappaliban pihenhet vagy szórakozhat a családjával és barátaival, míg a modern konyha és étkező kényelmes helyet biztosít a közös étkezésekhez. Ezen a szinten található továbbá egy kényelmes szoba és egy fürdőszoba-WC, valamint egy kazánház és egy dupla garázs, melynek mérete két autó tárolására alkalmas.

A földszintre belépve az előszobában azonnal érezni fogja a melegséget és a vendégszeretetet. A tágas nappaliban a család és a barátok találkozhatnak, míg a modern konyha és étkező helyet biztosít az otthoni étkezésekhez. Ezen a szinten helyet kap egy kényelmes hálófülke és egy gyerekszoba, valamint egy gardróbszoba, mely praktikus tárolási lehetőségeket kínál. A tágas fürdőszoba és külön WC gondoskodik a kényelemről, míg a kertre nyíló terasz egy kellemes hely a reggeli kávézásra vagy a nyári esték élvezetére.

Az emeletre lépve egy elegáns előszobába érkezünk. Az étkező és a nappali teret biztosítanak az összejövetelekhez és a pihenéshez, míg a két hálószoba nyugodt pihenést garantál. A konyha minden felszereléssel ellátott, hogy a főzés kellemes élménnyé váljon. A fürdőszoba funkcionális és jól felszerelt, míg a két terasz csodálatos kilátást nyújt az otthon környezetére, ideális helyszín a csendes pillanatokhoz és a gyönyörű kilátás élvezetéhez.

 

A kert és a teraszok olyan helyek, ahol a pihenés és a szórakozás lehetőségei végtelenek. A befedhető medence kellemes kikapcsolódást kínál, míg a gondozott kertben való séták a természet közelségét és a nyugalom hangulatát idézik.

A szépen karbantartott környezet garantálja a nyugodt és csendes életvitelt, míg a város közelsége minden szükséges kényelmi szolgáltatást könnyen hozzáférhetővé tesz.

Ez az otthon valóban a béke és a harmónia szigete, ahol mindenki megtalálja a számára legfontosabbat. Ha készen áll arra, hogy új fejezetet nyisson az életében, ne habozzon! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és legyen Ön az első, aki átéli ezt a varázslatos otthont!

 

Adatbázisunkban számos eladó-kiadó ingatlan közül választhat.
Személyre szabott ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel állunk ügyfeleink rendelkezésére.
Minden egy helyen, az ingatlan bemutatásától a birtokba adásig!
Díjmentes és bankfüggetlen hitelügyintézés!
Hitelminősítés a Fő téri irodánkban a hét minden napján.
Várjuk hívását!

Kapcsolat

Lukácsi Illa

Irodavezető, Értékesítési vezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter