Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

A vidék színe java
Eladó Családi ház, Tiszajenő
#697200364
74.9 millió Ft
Alapterület 121 m2,  2 084 m2-es telken
Szobák száma 5 szoba
Építési mód nincs megadva
Állapot Luxus
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Fűtés: Gázkazán
  • Szintek száma: 1

Részletes leírás

Szeretne vidéken élni, mesés környezetben (saját erdővel), önellátóként, mégis maximum 45percnyire a fővárostól? Eladó rencs Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében, Tiszajenőn. A luxus ingatlan, amely nyaraló övezetben, csendes helyen, távol a világ zajától épült, hatalmas telken, 2084 m2-en helyezkedik el. A főépület hasznos alapterülete 121 m2.
A tájba illeszkedő családi ház 2018-ban épült téglából,15 centiméter szigeteléssel. Fűtése gázkazán és vegyes tüzelésű kazán radiátoros hő leadással, de hűtő fűtő klímák is használhatók. A tető szigetelt, zsindelyes. A hálószobában és a nappaliban elektromos redőnyök vannak. Az egész ingatlan mozgásérzékelőkkel és kamerával van ellátva, hivatalosan bejelentve őrző- védő céghez.
Alsó szint: konyha és nappali, két szoba, gardrób, két fürdőszoba, kazánház (mely mosókonyhaként is funkcionál), szauna, jakuzzi és hatalmas teraszok. Az emelet: két hálószoba, előtér. Minden háló hatalmas üvegfelületekkel, fantasztikus kilátással a természetre.
A kertben fedett kocsi beálló van, ahol összesen 6 darab autó fér el. Az összes kapu elektromos. Az udvaron belül van egy 500 m2-es akácerdő is, 14 éves fákkal, alsó épületek kerti tárolóként és akár állattartásra alkalmas területek. A faluban iskola, óvoda, posta, polgár-és rendőrség, buszjárat, vonat. Magyar lakosság, de külföldiek is vásároltak házat a faluban, főleg hollandok. Kellemes szomszédság, összetartó faluközösség. Budapest csak 80 km, Szolnok 18 km, Tiszakécske fürdői pedig 10 km, így ingázóknak is vagy fővárosiaknak is szívesen ajánlom. Irányár: 74,9M Ft. Tel: 06 70 7031213

Kapcsolat

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter